Παρουσιάστρια παρακολουθούσε την διάρρηξη του σπιτιού της μέσω κινητού

Παρουσιάστρια παρακολουθούσε την διάρρηξη του σπιτιού της μέσω κινητού

Σοκ για παρουσιάστρια και τον σύζυγό της που έβλεπε σε ζωντανή μετάδοση τη διάρρηξη του σπιτιού της. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια Θάλεια Ζαγναφέρη και ο σύζυγός της Θόδωρος Ασβεστάς, ενώ βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη, παρακολουθούσαν μέσω εφαρμογής στο κινητό διαρρήκτες να έχουν μπει και να αλωνίζουν στο σπίτι τους.

Ο συναγερμός ενεργοποιήθηκε ειδοποιώντας τόσο το ζευγάρι όσο και την αστυνομία. Απτόητοι όμως οι τρεις διαρρήκτες, συνέχισαν να αρπάζουν ότι έβρισκαν μπροστά τους.

«Aνέβηκαν πάνω, άνοιξαν τα συρτάρια, μετά κατέβηκαν από εδώ, έφτασαν στη κρεβατοκάμαρα, πήραν μέσα σε 4 λεπτά ότι πολύτιμο βρήκαν και έφυγαν», περιέγραψε ο σύζυγος της Θάλειας Ζαγναφέρη, Θεόδωρος Ασβεστάς,

Στο βίντεο, φαίνονται οι διαρρήκτες, τη στιγμή που αποχωρούν, βιαστικοί πια, από το ίδιο σημείο που είχαν μπει κόβοντας το συρματόπλεγμα της περίφραξης. Η αστυνομία δεν έφτασε ποτέ στο σπίτι του ζευγαριού, γιατί εκείνη την ώρα δεν υπήρχε διαθέσιμο περιπολικό.

 Συνεργείο τοποθετεί νέο, βελτιωμένο σύστημα συναγερμού τόσο στο σπίτι όσο και στον χώρο γύρω από αυτό, μιας και το ζευγάρι αναζητά τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να αισθανθεί ξανά ασφαλές στο ίδιο του το σπίτι.

«Δεν αισθάνομαι ασφαλής πλέον, είναι ανατριχιαστικό να βλέπεις ότι «βιάζουν» το σπίτι σου, και απλά να το βλέπεις και να μη μπορείς να κάνεις τίποτα! Δε ξέρουμε τι άλλο να κάνουμε», δήλωσε στο LIVE NEWS ο κ. Ασβεστάς.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα