Υπόθεση βισμού 24χρονης: Aύριο οι τοξικολογικές - Νέα μαρτυρία παρουσιάζει άλλη εκδοχή

Υπόθεση βισμού 24χρονης: Aύριο οι τοξικολογικές - Νέα μαρτυρία παρουσιάζει άλλη εκδοχή

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της 24χρονης, που καταγγέλλει τον ομαδικό βιασμό της σε πάρτι που πραγματοποιήθηκε σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, ολοκληρώθηκαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, που έγιναν στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που διενεργήθηκαν στο Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου της Βέρνης, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπήρχε κάποια ναρκωτική ουσία στον οργανισμό της Γεωργίας Μπίκα αναμένονται ίσως και αύριο. Όταν θα είναι έτοιμα και αυτά τα αποτελέσματα, τότε θα κατατεθεί συνολικό πόρισμα στην ανακρίτρια.

Όπως προκύπτει από τα πρώτα αποτελέσματα της εξέτασης DNA, σύμφωνα με την ίδια εκπομπή, βρέθηκε σπερματική κηλίδα στο μανίκι της 24χρονης και βιολογικό υλικό στο εμπρόσθιο μέρος του ενδύματός της. Πρόκειται για υλικό που ανήκει στον 27χρονο, όπως μεταδόθηκε. Στα εσώρουχα και τα επίμαχα σημεία του σώματος της Γεωργίας της δεν βρέθηκε κάτι άλλο, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπήρξε εμπλοκή κι άλλων ατόμων, όπως επισημάνθηκε.

Νέες καταθέσεις παρουσιάζουν μια άλλη εκδοχή 

Σήμερα το πρωί, στην πέμπτη τακτική ανακρίτρια κατέθεσε ως μάρτυρας ένας από τους παρευρισκόμενους στο συγκεκριμένο πάρτι.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Θάνο Καρατσιώλη, ο συγκεκριμένος άντρας φέρεται να παρουσιάζει μία διαφορετική εκδοχή συγκριτικά με τις αναφορές της 24χρονης. «Ο πελάτης μου ήταν καθ’ όλη την διάρκεια του πάρτι στη σουίτα. Παρουσιάζει μία διαφορετική πραγματικότητα. Λέει πως είδε την 24χρονη και όταν επέστρεψε στο ξενοδοχείο και όπως στηρίζει δεν την αντίκρισε στην κακή κατάσταση που αναφέρει» δηλώνει στο makthes.gr ο κ. Καρατσιώλης.

Επίσης, ο μάρτυρας που κατέθεσε σήμερα έδωσε στοιχεία και για το πάρτι και την ατμόσφαιρα που υπήρχε. «Δεν είδε στο πάρτι κάτι περίεργο ή κάτι που να συνδέεται με παράνομες πράξεις» σημειώνει ο κ. Καρατσιώλης.

Τουλάχιστον ακόμα δύο παρευρισκόμενοι στο επίμαχο πάρτι έχουν πλησιάσει τον δικηγόρο για να καταθέσουν όσα γνωρίζουν. Τα συγκεκριμένα άτομα, που είχαν προσκληθεί στο ίδιο πάρτι με την 24χρονη, φέρονται να αφηγούνται όσα συνέβησαν το ξημέρωμα της Πρωτοχρονιάς με σημαντικές διαφορές από την αφήγηση της 24χρονης. Πάντως, τα άτομα που πέρασαν την πόρτα της σουίτας 401 φαίνεται να είναι περισσότερα από 17, καθώς πολλοί πήγαιναν για λίγη ώρα και αποχωρούσαν γρήγορα.

Επέστρεψε στη δουλειά της η 24χρονη
Η 24χρονη, έχοντας την απόλυτη στήριξη των συγγενών της, των συναδέλφων αλλά και των πραγματικών της φίλων από τις γειτονιές του Λαγκαδά προσπαθεί και πάλι να σταθεί στα πόδια της. Η ψυχολογική της κατάσταση είναι ήδη πολύ καλύτερη, με τη βοήθεια και των ψυχολόγων της, καθώς πραγματοποιεί όλο αυτό το διάστημα τις θεραπείες και τις συνεδρίες της. Μάλιστα, έχει επιστρέψει στην εργασία της και προσπαθεί καθημερινά να επανέλθει στην κανονική της ζωή, αυτή, που είχε πριν το μοιραίο βράδυ.

«Δεν φοβάται πλέον. Δεν κρύβεται. Ο κόσμος την στήριξε πραγματικά με όλη του την αγάπη. Νιώθει πως έκανε μία σωστή κίνηση» δηλώνει στο ThessToday.gr ο δικηγόρος της, Θανάσης Ζιώγας, και προσθέτει πως η Γεωργία με την πράξη της συνεχίζει να προσπαθεί να ενθαρρύνει όλες τις γυναίκες να μιλήσουν, όπως έκανε εκείνη.

«Άλλες κοπέλες κουκουλώνουν το πρόβλημα και εξακολουθεί να υπάρχει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Η Γεωργία βγήκε και μίλησε ώστε να νικήσει ακόμη και τον ίδιο της τον εαυτό. Είναι πολύ δύσκολο. Η κοινωνία όμως την αγκάλιασε, όλοι την θεωρούν πως είναι ένα δικό τους παιδί. Πλέον δεν μπορεί να της κάνει κανένας τίποτα κακό, η ιστορία της έχει γίνει γνωστή, αλλά δεν θα θέλαμε να επαναληφθεί σε οποιαδήποτε άλλη κοπέλα», τονίζει.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα