Έμφραγμα υπέστη 62χρονος εγκλωβισμένος στην Αττική Οδό – Τι λέει ο αδελφός του

Έμφραγμα υπέστη 62χρονος εγκλωβισμένος στην Αττική Οδό – Τι λέει ο αδελφός του

Στο νοσοκομείο, σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται ένας 62χρονος οδηγός που υπέστη έμφραγμα, ενώ ήταν εγκλωβισμένος για ώρες στην Αττική Οδό.

Ο άνδρας εγκλωβίστηκε από τις 11 το πρωί της Δευτέρας στην Αττική Οδό μέσα στο αυτοκίνητό του. Γύρω στις 5 το απόγευμα, μαζί με άλλους εγκλωβισμένους οδηγούς, ο 62χρονος ,που ένιωθε δυσφορία, ξεκίνησε με τα πόδια να φτάσει μέχρι κάποια έξοδο για να τον παραλάβει ασθενοφόρο, το οποίο δεν μπορούσε να τον προσεγγίσει. Όμως λίγο αργότερα ο 62χρονος άρχισε να πονάει, να μην νιώθει καλά. Τελικά μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό στις 11 το βράδυ της Δευτέρας.

Ο 62χρονος υπέστη έμφραγμα και νοσηλεύεται στη μονάδα εμφραγμάτων του νοσοκομείου “Ερυθρός Σταυρός”, με τους γιατρούς να αναφέρουν ότι η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί.

Τι λέει ο αδελφός του 62χρονου που υπέστη έμφραγμα
«Ήταν από τις 11 το πρωί στην Αττική Οδό χωρίς καμία βοήθεια. Μετά τις 11 το βράδυ μεταφέρθηκε. Ένιωσε δυσφορία και έπαθε προκάρδιο άλγος. Όλη την νύχτα ήταν σε παρακολούθηση και μεταφέρθηκε στο μονάδα εμφραγμάτων» ανέφερε ο αδερφός του 62χρονου μιλώντας στο Live News.

Ο ίδιος εξήγησε ότι ο 62χρονος δεν είχε ιστορικό καρδιοπάθειας από όσο γνωρίζει και πρόσθεσε: «άφησε το αυτοκίνητο εκεί και προσπάθησε να διαφύγει. Πιθανότατα, ένιωθε δυσφορία και εντός του αυτοκινήτου. Περπάτησε ένα χιλιόμετρο. Δεν υπήρχε καμία βοήθεια. Μέσω της αδελφής μου που είναι γιατρός τον βοήθησε η Πολιτική Προστασία και μέλη του Στρατού. Μετά τις 5 το απόγευμα ζήτησε βοήθεια πρώτη φορά και έφτασε στο νοσοκομείο τα μεσάνυχτα»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα