Τι ώρα ανοίγουν αύριο Τρίτη 25 Ιανουαρίου σούπερ μάρκετ και καταστήματα τροφίμων;

Τι ώρα ανοίγουν αύριο Τρίτη 25 Ιανουαρίου σούπερ μάρκετ και καταστήματα τροφίμων;

Σούπερ μάρκετ και καταστήματα ανεβάζουν κανονικά ρολά την Τρίτη, αλλά με διαφορετικό ωράριο λειτουργίας.

Σύμφωνα με τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας, τα καταστήματα τροφίμων δύνανται να λειτουργήσουν από τις 10:00 έως τις 18:00, ενώ ανοιχτά θα είναι και τα βενζινάδικα.

Σημειώνεται, πως ο Χρήστος Στυλιανίδης ανέφερε κατά την έκτακτη ενημέρωση για τα μέτρα που ελήφθησαν για την κακοκαιρία Ελπίδα, πως στην περιφέρεια Αττικής, στους νομούς Βοιωτίας, Ευβοίας, Κυκλάδων, στις Σποράδες και στην Κρήτη κηρύσσεται για τις 25/1 κατάσταση ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας.

Έτσι, αναστέλλεται η λειτουργία όλων των δημοσίων υπηρεσιών, εξαιρουμένων των υπηρεσιών των ΟΤΑ Α και Β βαθμού, των Ενόπλων Δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας, των δημοσίων δομών υγείας και άλλων υπηρεσιών η λειτουργία των οποίων είναι αναγκαία για τη διαχείριση του φαινομένου κατά την κρίση του προϊσταμένου της οικίας οργανικής μονάδας.

Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανακοινώνει ότι, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και της ισχυρής χιονόπτωσης και για την προστασία της δημόσιας ασφάλειας, αύριο, Τρίτη 25/01/2022, θα παραμείνουν σε αργία (κλειστά) καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας τα καταστήματα λιανικού εμπορίου και τα τραπεζικά καταστήματα.

 
Η αργία της λειτουργίας των ανωτέρω καταστημάτων αφορά στις περιοχές της Περιφέρειας Αττικής, της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας, τις Κυκλάδες νήσους, τις Σποράδες νήσους, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη.

Εξαιρούνται από τον παραπάνω κανόνα τα σούπερ-μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων για τα οποία θα ισχύει ωράριο από τις 10:00 έως και τις 18:00. Επίσης ανοικτά θα είναι τα πρατήρια καυσίμων και τα φαρμακεία σύμφωνα με το κανονικό τους ωράριο και τον προγραμματισμό των εφημεριών τους.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα