ΟΑΣΑ: Αποσύρονται λεωφορεία και τρόλεϊ λόγω της έντονης κακοκαιρίας

ΟΑΣΑ: Αποσύρονται λεωφορεία και τρόλεϊ λόγω της έντονης κακοκαιρίας

Αποσύρονται από την κυκλοφορία σταδιακά όλα τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ λόγω της έντονης κακοκαιρίας, σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ.

Σημειώνεται ότι από νωρίς το πρωί υπήρξαν προβλήματα σε αρκετές γραμμές λεωφορείων και τρόλεϊ με αποτέλεσμα να σταματούν την κυκλοφορίας τους.

Τα μέσα σταθερής τροχιάς
Την ίδια στιγμή σοβαρές αρρυθμίες εμφανίζονται ήδη και στην κυκλοφορία των μέσων σταθερής τροχιάς.

 Η ΣΤΑΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες) έχει ήδη ανακοινώσει ότι διακόπηκε η κυκλοφορία των συρμών του Μετρό προς και από το Αεροδρόμιο. Οι επιβάτες του Μετρό με κατεύθυνση το αεροδρόμιο μετεπιβιβάζονται στον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας στον Προαστιακό σιδηρόδρομο.

 Παράλληλα η κίνηση στη Γραμμή 1 του Μετρό (πρώην ηλεκτρικός σιδηρόδρομος) διεξάγεται προσωρινά στο τμήμα Πειραιάς - Ειρήνη, καθώς είναι σε εξέλιξη εργασίες εκχιονισμού στο τμήμα Ειρήνη - Κηφισιά.

 Επιπλέον για διάστημα περίπου μίας ώρας το Τραμ προσωρινά τερμάτιζε στη στάση Λ. Βουλιαγμένης, λόγω έντονης ολισθηρότητας, ενώ λίγο πριν τις 12.30 η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε σε όλο το δίκτυο και οι συρμοί τερμάτιζαν στο Σύνταγμα.

 Αναφορικά με τον Προαστιακό, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοινωσε ότι αναστέλλονται για σήμερα τα απογευματινά τοπικά δρομολόγια του Προαστιακού στο τμήμα Κορωπί – Κάντζα.

 Παράλληλα εξαιτίας υψηλής συγκέντρωσης χιονιού, υπάρχει πρόβλημα με την αμαξοστασία 54 κοντά στη Λιβαδειά, για την οποία δρομολογείται η αντικατάσταση της μηχανής.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν και στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα