Θεσσαλονίκη βιασμός 24χρονης: Τι πας να κάνεις, θα τα βάλεις με τους billionaires; Τι καταγγέλλει ο εργοδότη της

Θεσσαλονίκη βιασμός 24χρονης: Τι πας να κάνεις, θα τα βάλεις με τους billionaires; Τι καταγγέλλει ο εργοδότη της

Σε εξέλιξη είναι η συμπληρωματική κατάθεση του φίλου του εργοδότη της 24χρονης η οποία καταγγέλλει ότι βιάστηκε σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Ο φίλος του εργοδότη μετέβη μαζί του στο ξενοδοχείο μετά από κλήση της κοπέλας για να την παραλάβουν.

«Συναντήσαμε την Γεωργία περίπου στις 11 το πρωί, την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, μαζί με τον εργοδότη της. Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα από την ίδια περίπου 20 λεπτά νωρίτερα. Η εικόνα που αντικρίσαμε ήταν σοκαριστική. Είδαμε ένα κακοποιημένο πλάσμα. Αμέσως μετά πήγαμε και συναντήσαμε τον μετρ του καταστήματος εστίασης» φέρεται να είπε στην ανακρίτρια.

Στο μεταξύ την Παρασκευή εκτός από την 24χρονη για την υπόθεση κατέθεσε ο εργοδότης της ο οποίος συμπαρίσταται στην ίδια από την πρώτη στιγμή και μεταξύ άλλων φέρεται να κατέθεσε στην ανακρίτρια:

«Στις 2 Ιανουαρίου, την επομένη δηλαδή ημέρα του πάρτι, ένας εκ των ιδιοκτητών του γνωστού καταστήματος εστίασης, ήρθε στο σπίτι μου και μου είπε «τι πας να κάνεις, θα τα βάλεις με τους billionaires; Δέχομαι απειλές».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα