Διαλυνάς: Αλιεύουν κοπέλες σε πάρτι που γίνεται χρήση κοκαΐνης

Διαλυνάς: Αλιεύουν κοπέλες σε πάρτι που γίνεται χρήση κοκαΐνης

Την εκτίμηση ότι υπάρχουν παραπάνω από ένα κύκλωμα που αλιεύουν κοπέλες σε παρόμοια πάρτυ, έκανε νομικός Νίκος Διαλυνάς μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χαζτηνικολάου.
Οκ. Διαλυνάς ανέφερε χαρακτηριστικά πως η νύχτα έχει αλλάξει. Λόγω κορωνοϊού, έχει αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο κινούνται στη νυχτα. Ο τρόπος διασκέδασης έχει αντακατασταθεί από συκεντρώσεις σε σπίτια σε ξενοδοχεία
 
Αναφερόμενος στον τρόπο που διεξάγονται συγκεκριμένα πάρτυ ανέφερε  Στις περισσότερες των περιπτώσεων, δε μιλώ βεβαια για τις συγκεντρώσεις ευυπόληπτων ατόμων και οικογενειών, μιλώ για περιπτώσεις όπου έρχονται κοπέλες και γίνεται χρήση κυρίως κοκαΐνης. Η χρήση της κοκαΐνης είναι πιο διαδεδομένη από τη χρήση ηρωίνης. Δεν χρησιμοποιέιται στα γνωστά στέκια αλλά σε μικρότερα μπαρ. Είναι ένας τρόπος «αλιείας» νεαρών κοριτσιών».

 Στη συνέχεια ο κ. Διαλυνάς είπε ότι υπάρχει ενδεχόμενο να αναλάβει από κοινού την υπόθεση της 24χρονης με τον κ. Ζιώγα. «Υπάρχει αυτο το ενδεχόμενο αλλά πάντα θα είναι ο κύριος Ζιώγας στην υπόθεση ο οποίος και την άνοιξε» σημείωσε. 

Στη συνέχεια είπε ότι υπάρχει περίπτωση και άλλα κορίτσια να έχουν πέσει θύματα ανάλογων κυκλωμάτων. Ερωτηθείς αν υπάρχει περίπτωση να είναι τα ίδια άτομα, ο κ. Διαλυνάς αποκρίθηκε πως δεν μπορεί να εκφέρει άποψη για τους ίδιους ακόμη αλλά όπως δήλωσε έχει πληροφορίες για παρόμοια περιστατικά. «Μου έδωσαν συγκεκριμένα τηλέφωνα, από διάφορα στέκια, μου είπαν ονόματα και μου τόνισαν ότι αυτό που κυκλοφορεί είναι η κοκαΐνη», ανέφερε χαρακτηριστικά