Θεσσαλονίκη - βιασμός 24χρονης: Έμεινα έκπληκτη από το κλίμα - Τι είπε η 17χρονη φίλη της για το πάρτι

Θεσσαλονίκη - βιασμός 24χρονης: Έμεινα έκπληκτη από το κλίμα - Τι είπε η 17χρονη φίλη της για το πάρτι

Για τις στιγμές που έζησαν στο ξενοδοχείο που έγινε το πρωτοχρονιάτικο πάρτι στη Θεσσαλονίκη κατέθεσε μια από τις φίλες της 24χρονης Γεωργίας.
Η 17χρονη κοπέλα, αναφέρθηκε στο τι είδαν στο δωμάτιο που έγινε το πάρτι, στο περιστατικό με το περιπολικό που έγινε γνωστό, αλλά και στην απόφασή τους να αποχωρήσουν.

Φτάσαμε στο δωμάτιο 401 όπου συναντήσαμε περίπου 13 άτομα. Από αυτά άντρες ήταν πέντε – έξι. Από την πρώτη στιγμή δεν ήθελα να μείνω» ανέφερε, συμπληρώνοντας: Χωρίς να μπορώ να είμαι σίγουρη, οι περισσότερες γυναίκες, μου έμοιαζαν εκδιδόμενες και έμεινα έκπληκτη από το κλίμα

«Λίγο πριν φύγουμε από το πάρτι έφτασε στο ξενοδοχείο ένα περιπολικό της αστυνομίας θορυβήθηκαν και έκλεισαν τη μουσική. Μια από τις κοπέλες που ήταν εκεί φώναζε: “Τι φοβάστε; Αφού είμαι εγώ εδώ!”, αφήνοντας υπονοούμενα» συμπλήρωσε η 17χρονη.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο τι έγινε όταν αποφάσισαν να φύγουν.

«Μετά από ένα μισάωρο και ενώ η Γεωργία ήταν πολύ μεθυσμένη ξεκινήσαμε για να φύγουμε. Μόλις κατεβήκαμε η Γεωργία άρχισε να λέει ότι δεν είναι καλά και θα έπαιρνε το αυτοκίνητο της για να γυρίσει σπίτι» σημείωσε η νεαρή κοπέλα, προσθέτοντας πως «έπειτα από περίπου δέκα λεπτά την κάλεσα για να δω τι κάνει. Μου είπε ότι άλλαξε γνώμη και θα έμενε στο ξενοδοχείο».

megatv

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα