Αργυρούπολη: Έχω μετανιώσει. Δεν περίμενα να την χτυπήσω τόσο άσχημα, λέει ο 46χρονος

Αργυρούπολη: Έχω μετανιώσει. Δεν περίμενα να την χτυπήσω τόσο άσχημα, λέει ο 46χρονος

Έχω μετανιώσει. Δεν περίμενα να την χτυπήσω τόσο άσχημα. Δεν ήθελα να την στείλω στο νοσοκομείο

Αυτά τα λόγια ψέλλισε ενώπιον των αστυνομικών ο 46χρονος ο οποίος κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της συντρόφου στην Αργυρούπολη. Λίγο πριν τις 15.15 το μεσημέρι της Δευτέρας ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε με τον δικηγόρο του στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιoανατολικής Αττικής όπου εκτελέστηκε και το ένταλμα σύλληψης που εκκρεμούσε σε βάρος του. Πλέον η δικογραφία διαβιβάστηκε στην αρμόδια ανακρίτρια στην οποία αναμένεται να απολογηθεί ο φερόμενος ως δράστης.  

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της Καθημερινής, ο κατηγορούμενος ήταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ενώ ενώπιον των αστυνομικών ανέφερε πως έχει μετανιώσει και πως δεν περίμενε να προκαλέσει τόσο μεγάλη ζημιά στη σύντροφό του και να την στείλει στο νοσοκομείο. 

Ο άνδρας ο οποίος φέρεται να είναι γνώστης πολεμικών τεχνών, χτύπησε σε τέτοιο βαθμό την άτυχη γυναίκα μέσα στο διαμέρισμα της οδού Ολυμπίας, στην Αργυρούπολη, ώστε την άφησε αναίσθητη και αμέσως τράπηκε σε φυγή. Στη συνέχεια ενημέρωσε σχετικά συγγενικό πρόσωπο, το οποίο και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε ο ALPHA, τηλεφώνησε στην αδελφή του και της εκμυστηρεύτηκε τι είχε κάνει. “Την έχω χτυπήσει, δεν ξέρω αν την έχω σκοτώσει” φέρεται να της είπε, ζητώντας της να καλέσει ασθενοφόρο, ενώ εκείνος τράπηκε σε φυγή.

 Η εκτίμηση των αστυνομικών ήταν ότι ο κατηγορούμενος ίσως κρυβόταν σε σπίτι φιλικού ή συγγενικού του προσώπου, ή ακόμη και στο αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε. Ωστόσο, οι Αρχές δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο να παραδοθεί από μόνος του, όπως και τελικά έγινε.

Ο 46χρονος δεν έχει αποκαλύψει ακόμα που βρισκόταν τις ημέρες που μεσολάβησαν από την Παρασκευή, οπότε και σημειώθηκε το περιστατικό.

Ο 46χρονος έχει ιστορικό βίαιης συμπεριφοράς καθώς και κατά το παρελθόν είχε ξυλοκοπήσει και μαχαιρώσει σε διακοπές την 24χρονη τότε σύντροφο του.

Οργισμένη η κόρη του 46χρονου: Κοινοποιήστε παντού για να βρεθεί! Αυτό είναι το σκουπίδι της Αργυρούπολης
Η ανάρτηση της κόρης του 46χρονου αποτυπώνει την οργή της. Στη γειτονιά οι περισσότεροι γνώριζαν τον χαρακτήρα του και “περίμεναν ότι θα γινόταν”. Είναι χαρακτηριστικό ότι κανείς δεν θέλει να μιλά για εκείνον.

Ανεβάζοντας μια φωτογραφία του πατέρα της, η κόρη του δεν έκρυψε τα όσα νιώθει για τη συμπεριφορά του.

«Ντρέπομαι πολύ που αυτός ο άνθρωπος είναι πατέρας μου, ελπίζω να σαπίσεις στη φυλακή», έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram.

Κάτω από τη φωτογραφία, μάλιστα, υπάρχει το μήνυμα: «Κοινοποιήστε παντού για να βρεθεί! Αυτό είναι το σκουπίδι της Αργυρούπολης που χτύπησε τη σύντροφό του, χαροπαλεύει η γυναίκα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κινείται με όχημα KIA χρώματος ασημί».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα