Αργυρούπολη: Παραδόθηκε ο 46χρονος που ξυλοκόπησε την σύντροφό του

Αργυρούπολη: Παραδόθηκε ο 46χρονος που ξυλοκόπησε την σύντροφό του

Παραδόθηκε ο 46χρονος που ξυλοκόπησε άγρια την σύντροφό του στην Αργυρούπολη.

Συγκεκριμένα, παραδόθηκε στην υποδιεύθυνση Νοτιοανατολικής Αττικής στη Γλυφάδα, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή και η 40χρονη δίνει μάχη για τη ζωή της στον «Ευαγγελισμό», όπου νοσηλεύεται, καθώς είναι πολυτραυματίας λόγω των βίαιων χτυπημάτων που δέχτηκε σε κεφάλι και θώρακα. Μάλιστα υποβλήθηκε και σε κρανιοτομή, μια επέμβαση που κρίθηκε απαραίτητο να γίνει από τους γιατρούς που την παρακολουθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ο οποίος γνωρίζει πολεμικές τέχνες, χτύπησε τόσο βάναυσα την άτυχη γυναίκα, ώστε την άφησε αναίσθητη και αμέσως τράπηκε σε φυγή. Στη συνέχεια ενημέρωσε σχετικά συγγενικό πρόσωπο της γυναίκας, το οποίο και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Η εκτίμηση των αστυνομικών ήταν ότι ο κατηγορούμενος ίσως κρυβόταν σε σπίτι φιλικού ή συγγενικού του προσώπου, ωστόσο δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο να παραδοθεί από μόνος του, όπως και τελικά έγινε.

Παράλληλα, ενδεικτικό της έκτασης που έχει λάβει η βία κατά των γυναικών είναι το γεγονός ότι μόνο η αρμόδια Υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ. στον Άλιμο, έχει διαχειριστεί μέσα σε ένα τρίμηνο 110 υποθέσεις, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Οργισμένη η κόρη του 46χρονου: Κοινοποιήστε παντού για να βρεθεί! Αυτό είναι το σκουπίδι της Αργυρούπολης
Η ανάρτηση της κόρης του 46χρονου αποτυπώνει την οργή της. Στη γειτονιά οι περισσότεροι γνώριζαν τον χαρακτήρα του και “περίμεναν ότι θα γινόταν”. Είναι χαρακτηριστικό ότι κανείς δεν θέλει να μιλά για εκείνον.

Ανεβάζοντας μια φωτογραφία του πατέρα της, η κόρη του δεν έκρυψε τα όσα νιώθει για τη συμπεριφορά του.

«Ντρέπομαι πολύ που αυτός ο άνθρωπος είναι πατέρας μου, ελπίζω να σαπίσεις στη φυλακή», έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram.

Κάτω από τη φωτογραφία, μάλιστα, υπάρχει το μήνυμα: «Κοινοποιήστε παντού για να βρεθεί! Αυτό είναι το σκουπίδι της Αργυρούπολης που χτύπησε τη σύντροφό του, χαροπαλεύει η γυναίκα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κινείται με όχημα KIA χρώματος ασημί».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα