Τροχαίο με Ferrari στη Βάρη: Τι έλεγε η Κατερίνα Μονογυιού για τον αδελφό της Τζώρτζη

Τροχαίο με Ferrari στη Βάρη: Τι έλεγε η Κατερίνα Μονογυιού για τον αδελφό της Τζώρτζη

Η Κατερίνα Μονογυιού, το 2020, είχε μιλήσει για τον αδελφό της Τζώρτζη Μονογυιό, για τη συμμετοχή του σε ριάλιτι πριν από μερικά χρόνια. Ο αδελφός της έχασε αναπάντεχα τη ζωή του σε τροχαίο στη Βάρη, το βράδυ της Πέμπτης 13 Ιανουαρίου.

Ο λόγος για τον Τζώρτζη Μονογυιό από το «The Wall» που προβλήθηκε το 2003. Ο ίδιος μάλιστα, είχε ζήσει ένα δυνατό και έντονο έρωτα με τη συμπαίκτριά του, Σίσσυ Γιαννακοπούλου. «Ο αδελφός μου είχε μπει σε τηλεπαιχνίδι. Ο Τζώρτζης. Εντάξει εκεί τον έπαιζαν όλα τα κανάλια. Πάντως, απορώ πως πήγε και κλείστηκε μέσα, εγώ θα είχα φρικάρει, πνίγομαι». 

Στην ίδια εκπομπή, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εξήγησε γιατί έγινε αντικείμενο αρνητικών και χλευαστικών σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά από ομιλία της στη Βουλή, λόγω της δυσλεξίας και της διάσπασης προσοχής που έχει, ενώ δήλωσε πληγωμένη με τα όσα ειπώθηκαν για εκείνη.

«Πήρα το ρίσκο ότι μπορεί να συλλαβίσω στο έδρανο της Βουλής, αλλά επειδή είχα κάνει προετοιμασία αποσπάστηκε η προσοχή μου και μου βγήκε η δυσλεξία. Κάποιοι μου είπαν γιατί δεν το είχες αποκαλύψει από πριν, δεν είχα ερωτηθεί σχετικά και δεν μου είχε ξανά τύχει σε κοινό να δυσκολευτώ να διαβάσω. Πολλά παιδιά γεννιούνται με δυσλεξία, δεν φταίμε εμείς» δήλωσε συγκινημένη και συνέχισε: «Αυτό που με στεναχώρησε είναι το ότι πληγώθηκαν παιδιά με δυσλεξία, μου έστειλαν πολλά μηνύματα άτομα με δυσλεξία στο Instagram. Ένιωσαν θιγμένα, ότι θα τα κοροϊδέψουν αν πουν ότι έχουν δυσλεξία». 

ethnos.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO