Αγρίνιο: Κατέληξε 40χρονος ανεμβολίαστος ιερέας από κορονοϊό

Αγρίνιο: Κατέληξε 40χρονος ανεμβολίαστος ιερέας από κορονοϊό

Έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από κορονοϊό ένας 40χρονος ανεμβολίαστος ιερέας από το Αγρίνιο.

Ο άτυχος ιερωμένος άφησε την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου όπου μεταφέρθηκε προχθές, Τρίτη, έχοντας προηγουμένως διασωληνωθεί στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Νόσησε προ ημερών από κορωνοϊό, αλλά η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε δραματική επιδείνωση τις τελευταίες ημέρες.

 Ο αδερφός του μίλησε στην εκπομπή Live News για το τι συνέβη και ο ιερέας έφυγε από τη ζωή μέσα σε λίγες ημέρες. «Η οικογένειά του δεν είχε εμβολιαστεί, η γυναίκα του, αυτός και τα δύο του παιδιά. Δεν ξέρω τι έφταιξε πρώτα… Άργησε να πάει στο νοσοκομείο, ήταν ανεμβολίαστος, δεν ήταν καλή η διαχείριση που έγινε στο νοσοκομείο του Αγρινίου. Είναι πολλά τα ερωτήματα».

Νόσησε λίγο μετά τα Χριστούγεννα με τον αδερφό του να επισημαίνει. «Πήγε σε έναν ιδιώτη γιατρό που τον δέχτηκε παρά το γεγονός ότι ήταν θετικός. Εκεί υπάρχει ένα ερωτηματικό ακόμα κατά πόσο τον καθησύχαζε να μην πάει στο νοσοκομείο».

Ο ιερέας επιστρέφει στο σπίτι με την δύσπνοια που έχει να είναι μεγάλη αλλά δεν πήγε στο νοσοκομείο. «Όταν πήγε στο νοσοκομείο έχει ακροαστικά και η ακτινογραφία δεν είναι καλή. Κάτι γίνεται λάθος, κάποια διάγνωση δεν έγινε σωστά. Ο γιατρός έπρεπε να του συστήσει να πάει στο νοσοκομείο».

Ο ιερέας διασωληνώθηκε την περασμένη Τρίτη και τελικά υπέκυψε.