Κρήτη: Θρήνος στην κηδεία της 21χρονης μητέρας - Στο προσκήνιο μια βεντέτα

Κρήτη: Θρήνος στην κηδεία της 21χρονης μητέρας - Στο προσκήνιο μια βεντέτα

Θρήνος στην κηδεία της 21χρονης μητέρας που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος. Τις προηγούμενες ημέρες είχε προηγηθεί η βάφτιση των δύο μικρών παιδιών της, για να μπορέσουν οι συγγενείς της να την κηδέψουν, όπως προστάζει το έθιμο.

Έπαθα σοκ. Δεν πρόλαβε ούτε να κάνει πράγματα, ούτε να ζήσει, ούτε τίποτα. Εικοσί ενός χρονών κοριτσάκι, μικρή κοπέλα. Τόσο μικρή κοπέλα με δύο παιδιά, μωρά παιδιά. Πάρα πολύ καλή κοπέλα. Απορώ πως έγινε αυτό το πράγμα, ανέφερε συγγενής της άτυχης 21χρονης.

Η 21χρονη βρήκε τραγικό θάνατο όταν το πρωί της Τρίτης, κάτω από άγνωστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητού της σε επαρχιακό δρόμο κοντά στο χωριό Κουρούνες, με αποτέλεσμα να βγει εκτός πορείας, να ντεραπάρει και να εγκλωβιστεί χάνοντας τη ζωή της.

Η βεντέτα που είχε συνταράξει το Λασίθι
Ο θάνατος της νεαρής μητέρας επαναφέρει στο προσκήνιο μια βεντέτα που είχε συνταράξει το Λασίθι, τον Φεβρουάριο του 2020. Λίγα μέτρα πιο κάτω από το τροχαίο, ο πατέρας της 21χρονης είχε δολοφονήσει έναν 73χρονο και τραυματίσει το γιο και τον γαμπρό του για κτηματικές διαφορές.

«Ένα χρόνο τώρα, είναι ο μπαμπάς της φυλακής, πριν ένα χρόνο είχε γίνει μια βεντέτα και ο μπαμπάς της είχε σκοτώσει έναν εκεί πέρα και άλλον έναν τραυμάτισε… εκεί πέρα είχε γίνει ένας σκοτωμός, με κάποιους άλλους, υποθέτω,», δήλωσε συγγενής της 21χρονης.

Βίντεο – Ντοκουμέντο
Το στυγερό έγκλημα είχε καταγραφεί καρέ καρέ από τις κάμερες ασφαλείας της οικογένειας του θύματος. Όπως φαίνεται στο βίντεο ο 44χρονο τότε κτηνοτρόφος φτάνει στο σπίτι του θύματος και πυροβολεί θανάσιμα τον 73χρονο, ενώ τραυμάτισε τον γιό και τον γαμπρό του. Το σκηνικό έγινε μπροστά τα μάτια των συγγενών των θυμάτων που άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι.

Ο 44χρονος κρυβόταν για μέρες στα βουνά της περιοχής, με τους αστυνομικούς να στήνουν ολόκληρες επιχειρήσεις για να τον εντοπίσουν και εν τέλει να τον πείσουν να παραδοθεί.

Αν και ο 44χρονος εμφανίστηκε μετανιωμένος στο δικαστήριο, ισχυριζόμενος ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει, οι συγγενείς του θύματος προσπάθησαν να τον λιντσάρουν.

Ο πατέρας της 21χρονος, τον Μάϊο του 2021 κρίθηκε ομόφωνα ένοχος και του επιβλήθηκε ισόβια κάθειρξη.

Η οργή των συγγενών του θύματος δεν καταλάγιασε ποτέ με αποτέλεσμα η μητέρα της 21χρονης να παίρνει τα ανήλικα παιδιά της και να φεύγει.

Mega.com