Στάθης Παναγιωτόπουλος: Γνώριζε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και την Καρολάιν

Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε γνωρίσει την Καρολάιν Κράουτς αλλά και τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στην Αλόννησο, καθώς το σπίτι του βρίσκεται σε απόσταση 200 περίπου μέτρων από αυτό της άτυχης 20χρονης.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο Παναγιωτόπουλος γνώριζε την Καρολάιν από μικρό παιδί. Ήταν το 2015, όταν η Καρολάιν έπαιξε σε θεατρική παράσταση σε ηλικία 15 ετών. Τότε, καθηγήτριές της, της είχαν πει πως είχε ταλέντο στην υποκριτική και η 15χρονη σκεφτόταν σοβαρά να ασχοληθεί με το θέατρο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τότε η Καρολάιν ζητούσε συμβουλές από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για την υποκριτική καθώς ο ίδιος εμφανιζόταν στην τηλεόραση. 

Μάλιστα οι τρεις τους -δηλαδή η Καρολάιν, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος- έκαναν μαζί καταδύσεις, καθώς ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τα καλοκαίρια ήταν εκπαιδευτής καταδύσεων.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο πιλότος έλεγε συχνά στον Παναγιωτόπουλο να τον πάει βόλτα με το ελικόπτερο, με τον δεύτερο να δέχεται. Οι δυο τους πέταξαν πάνω από την Αλόννησο.

«Ο Μπάμπης έλεγε συχνά στον Στάθη να τον πάει βόλτα με το ελικόπτερο και κάποιοι θυμούνται ότι είχαν πετάξει πάνω από το νησί», αναφέρει το ρεπορτάζ. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα