Φως στο Τούνελ – Ο αγνοούμενος που έψαχνε η Νικολούλη εμφανίστηκε στο MEGA - Τιζήτησε

Φως στο Τούνελ – Ο αγνοούμενος που έψαχνε η Νικολούλη εμφανίστηκε στο MEGA - Τιζήτησε

Αίσιο τέλος χάρη στις έρευνες του Φως στο Τούνελ είχε η περιπέτεια του Γιώργου Μάλλιου 32 χρόνων, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το πρωί της Κυριακής 12 Δεκεμβρίου, όταν έφυγε από το σπίτι του στις Αχαρνές.
Μετά από μία πολύωρη κινητοποίηση της ερευνητικής ομάδας της εκπομπής, του Missing Alert, εθελοντών και της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Γιώργος που έμαθε ότι η εκπομπή τον αναζητούσε, εμφανίστηκε μόνος του τα ξημερώματα του Σαββάτου, στις εγκαταστάσεις του Mega, ζητώντας μάλιστα από τους φύλακες φαγητό.

Οι ίδιοι τον αναγνώρισαν αμέσως και του το πρόσφεραν. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας και νωρίς το πρωί επέστρεψε στο σπίτι του και στην θαλπωρή της οικογένειάς του που αγωνιούσε. Το Missing Alert με ανακοίνωσή του ευχαρίστησε την εκπομπή για τις προσπάθειες της και την Αγγελική Νικολούλη.

Είχε προηγηθεί μία μεγάλη περιπέτεια για τον Γιώργο, όπου ύστερα από μία φασαρία μόλις μια ημέρα μετά την εξαφάνισή του, συνελήφθη στο Γαλάτσι, έδωσε ψευδή στοιχεία στους αστυνομικούς που δεν το έψαξαν περισσότερο και έφτασε ακόμη και να οδηγηθεί στο Αυτόφωρό όπου δικάστηκε με ψευδή στοιχεία ταυτότητας και αφέθηκε ελεύθερος για να βρεθεί και πάλι περιπλανώμενος στους δρόμους.

Η ερευνητική ομάδα του «Τούνελ» δέχτηκε πολλές πληροφορίες κυρίως για την περιοχή του Ψυχικού, όπου στήθηκε μία μεγάλη έρευνα την ώρα της εκπομπής για τον εντοπισμό του.

Ευαισθητοποιημένος πολίτης έστειλε και πρόσφατη φωτογραφία του από υλικό κάμερας απ’ όπου είχε περάσει. Η αδερφή του τον αναγνώρισε και οι έρευνες συνεχίστηκαν σε όλη την ευρύτερη περιοχή.

Το «Φως στο Τούνελ» παρουσίασε και τις εξελίξεις στην υπόθεση του μυστηριώδους θανάτου του ηθοποιού Στράτου Βαλσαμίδη που ερεύνησε ενδελεχώς. Η Δικαιοσύνη πείστηκε ότι ο θάνατός του ήταν αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας που πλέον ερευνάται από την Ανακρίτρια, μετά την δίωξη που ασκήθηκε για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η εκπομπή συνέχισε την έρευνά της και για την μυστηριώδη εξαφάνιση του καθηγητή Κώστα Ιωαννίδη στον Όλυμπο, για την οποία θα συνεχίσει τις προσπάθειές της μέχρι να πάρει τις απαντήσεις που ζητά η οικογένειά του.

Η ερευνητική ομάδα του «Τούνελ» εύχεται καλές γιορτές σε όλους και ανανεώνει το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022.

megatv

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα