Κορονοϊός: Γέννησε ενώ ήταν διασωληνωμένη - Έπιασα και είδα ότι το παιδί μου δεν υπάρχει στην κοιλιά

Κορονοϊός: Γέννησε ενώ ήταν διασωληνωμένη - Έπιασα και είδα ότι το παιδί μου δεν υπάρχει στην κοιλιά

Γέννησε ενώ ήταν διασωληνωμένη στην εντατική. Η Δήμητρα είναι μία από τις γυναίκες που βρέθηκαν στην τραγική αυτή θέση. Σήμερα τόσο η ίδια όσο και το μωρό της καλά στην υγεία τους και μιλά στην κάμερα του ΣΚΑΙ για την απίστευτη περιπέτεια που έζησαν.

Με διασωλήνωσαν στην εντατική μαζί με το έμβρυο....Ξαφνικά άρχισα να μην αισθάνομαι καλά να μην μπορώ να αναπνεύσω, να νιώθω ότι το οξυγόνο μέσα στο δωμάτιο δεν είναι αρκετό. Με έφερε ο άντρας μου στο νοσοκομείο κι εκεί ξεκίνησαν όλα. Χειροτέρεψε πολύ η κατάσταση μου και διασωληνώθηκα.

Μάρτιος 2021: Ο κορωνοιός χτυπά την Δήμητρα,  στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Μένει 21 ημέρες στην εντατική. Η πιο μαγική περίοδος στη ζωή της μετατράπηκε σε εφιάλτη, μέσα σε μια στιγμή. 

«Έπιασα και είδα ότι το παιδί μου δεν υπάρχει στην κοιλιά και άρχισα και φώναζα κι έκλαιγα, που είναι το παιδί μου έλεγα και τότε είπα Δήμητρα πρέπει να φανείς δυνατή. Ο γιατρός μου είπε ότι έκανα θεαματική άνοδο», περιγράφει

Η λαχτάρα να κρατήσει στα χέρια το παιδί της, της έδωσε δύναμη.

«Κλάματα, επί δέκα λεπτά. έκλαιγα εγώ, έκλαιγαν και οι νοσοκόμες δεν το πίστευα ότι τα καταφέραμε και είμαστε και οι δυο ζωντανοί Φοβόμουν πάρα πολύ για τη ζωή του παιδιού, νόμιζα δεν θα τα καταφέρει. Παρακαλούσα τους γιατρούς. Βοηθήστε το παιδί μας» συνοψίζει στέλνοντας το δικό της μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού.

«Να μην ζήσει κανείς αυτό που πέρασα, αυτό που είδα.. Καλό  θα είναι να προσέχουν, καλό θα είναι να εμβολιαστούν»

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα