Με βίασαν - Αστυνομικοί εντόπισαν γυναίκα σε κατάσταση σοκ λίγο μετά τον βιασμό της

Με βίασαν - Αστυνομικοί εντόπισαν γυναίκα σε κατάσταση σοκ λίγο μετά τον βιασμό της

Μια συγκλονιστική περιγραφή κάνουν δύο αστυνομικοί, μία γυναίκα και ένας άντρας για τον τρόπο που κατάφεραν να συλλάβουν έναν βιαστή.
Παρατηρήσαμε μια κοπέλα μέσα στο αυτοκίνητο της, σε άσχημη κατάσταση, με κλάματα. Αποφασίσαμε να κάνουμε το ανθρώπινο, να τη σταματήσουμε. Γυρίζει η κοπέλα και σου λέει δυο λέξεις. Με βίασαν.

Οι αστυνομικοί, Ειρήνη Γιαννάκου και Γιάννης Παπαδάκης περιγράφουν τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησαν όταν εντόπισαν μια γυναίκα σε κατάσταση σοκ μέσα στο αυτοκίνητό της στο Κολωνάκι. Οπως τους είπε είχε μόλις πέσει θύμα βιασμού…

«Κατάφερε, βρήκε τα κλειδιά, ξεκλείδωσε και βγήκε όπως ήταν, ξυπόλυτη…»

«Όταν η κοπέλα μας είπε ότι ο δράστης είναι εδώ, και το έγκλημα έγινε πριν λίγο ένιωσα ότι είναι στο χέρι σου να τον πιάσεις, πρέπει να προσπαθήσεις. Βρήκα ένα διαμέρισμα που μας είχε υποδείξει η κοπέλα, μας άνοιξε αυτός, τον βάλαμε στο περιπολικό και τον πήγαμε στο τμήμα».

Οταν οι αστυνομικοί μιλούν για τον πατέρα της κοπέλας ο οποίος έφτασε λίγη ώρα αργότερα στο Αστυνομικό Τμήμα, η φωνή τους σπάει από συγκίνηση.

«Ο πατερας μας κοίταζε με ενα βλεμμα που δεν εχω ξαναδει σε μάτια πολιτη. Ο σεβασμος, το σφίξιμο στο χέρι, μας άγγιξε…».

«Οι αστυνομικοί κάνουν δύσκολο έργο. Δεν αναγνωρίζεται πάντα, αλλα όταν αναγνωρίζεται είναι ανεκτίμητο».

megatv

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO