Ηράκλειο – Εγκατέλειψαν κοριτσάκι σε χαρτόκουτο

Ηράκλειο – Εγκατέλειψαν κοριτσάκι σε χαρτόκουτο

Αστυνομικοί στο Ηράκλειο εντόπισαν κοριτσάκι σε χαρτόκουτο στο πάρκο Θεοτοκόπουλου.
Πιο συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ στη διάρκεια περιπολίας πέριξ του πάρκου Θεοτοκόπουλου, στο κέντρο του Ηρακλείου, αντιλήφθηκαν κάτι σαν κλάμα παιδιού. Κοίταξαν τριγύρω, αλλά δεν είδαν κάποιον.

Αναμφίβολα, όμως, είχαν ακούσει παιδικό κλάμα. Και τότε εντόπισαν το μικρό πλασματάκι μέσα στην χαρτόκουτα.

Ένα κοριτσάκι 3, το πολύ 4 ετών, το οποίο ήταν εκεί ολομόναχο. Αρχικά προσπάθησαν να το καθησυχάσουν. Το πήραν αγκαλιά, του αγόρασαν σοκολάτες και καραμέλες από το περίπτερο και ενημέρωσαν αρμοδίως.

Το στιγμιότυπο απαθανάτισε μία περίοικος.

Συνελήφθη ο πατέρας
Όπως προέκυψε, το κοριτσάκι είναι μέλος πολύτεκνης οικογένειας. Ο πατέρας είναι μόλις 28 ετών, χρήστης ναρκωτικών, που απασχολεί τις Αρχές τακτικά. Ο ίδιος εντοπίστηκε και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτόφωρου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News
Αστυνομικοί στο Ηράκλειο εντόπισαν κοριτσάκι σε χαρτόκουτο στο πάρκο Θεοτοκόπουλου. Πιο συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ στη διάρκεια περιπολίας πέριξ του πάρκου Θεοτοκόπουλου, στο κέντρο του Ηρακλείου, αντιλήφθηκαν κάτι σαν κλάμα παιδιού. Κοίταξαν τριγύρω, αλλά δεν είδαν κάποιον. Αναμφίβολα, όμως, είχαν ακούσει παιδικό κλάμα. Και τότε εντόπισαν το μικρό πλασματάκι μέσα στην χαρτόκουτα. Ένα κοριτσάκι 3, το πολύ 4 ετών, το οποίο ήταν εκεί ολομόναχο. Αρχικά προσπάθησαν να το καθησυχάσουν. Το πήραν αγκαλιά, του αγόρασαν σοκολάτες και καραμέλες από το περίπτερο και ενημέρωσαν αρμοδίως. Το στιγμιότυπο απαθανάτισε μία περίοικος. Συνελήφθη ο πατέρας Όπως προέκυψε, το κοριτσάκι είναι μέλος πολύτεκνης οικογένειας. Ο πατέρας είναι μόλις 28 ετών, χρήστης ναρκωτικών, που απασχολεί τις Αρχές τακτικά. Ο ίδιος εντοπίστηκε και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτόφωρου.

Δείτε ακόμα