ΑΣΕΠ: Προσλήψεις στο δήμο Αθηναίων. Αυτές είναι οι ειδικότητες

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις στο δήμο Αθηναίων. Αυτές είναι οι ειδικότητες

Σε 55 νέες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ για να στελεχώσει το έργο Δράσεις καινοτόμων υπηρεσιών κατοίκων φροντίδας για ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού προχωρά το προσεχές διάστημα ο δήμος Αθηναίων. 

Οι θέσεις:
1 Υπεύθυνος Φυσικού αντικειμένου

1 Υπεύθυνος Οικονομικού αντικειμένου

1 Υπεύθυνος Δημοσιότητας
1 Υπεύθυνος Πληροφοριακών συστημάτων
1 Γενικός Ιατρός

1 Ψυχίατρος
3 ΠΕ Διοικητικού
4 ΤΕ Διοικητικού
7 ΠΕ/ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών
7 ΠΕ Νοσηλευτών
21 ΔΕ/ΥΕ Κοινωνικοί Φροντιστές
7 ΔΕ Οδηγοί

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση με όλα τα ζητούμενα στοιχεία, και να την υποβάλουν μαζί με αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, και να την υποβάλουν αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Αθηναίων, Λιοσίων 22, Σ.Κ. 10438, Αθήνα, Γραφείο Πρωτοκόλλου, 2ος όροφος απευθύνοντάς την στην Επιτροπή Αξιολόγησης της υπ’αριθμ. 328098/25- 11-2021 Ανακοίνωσης.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε (5) εργάσιμες ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της περίληψης της παρούσας Ανακοίνωσης σε ημερήσιες εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα