Μητροπολίτης Κοσμάς – Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του – Είναι διασωληνωμένος στον Ευαγγελισμό

Μητροπολίτης Κοσμάς – Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του – Είναι διασωληνωμένος στον Ευαγγελισμό

Ο Μητροπολίτης Αιτωλίας Κοσμάς βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός με κορονοϊό και σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και διασωληνώθηκε.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Μητροπολίτης και άτομα του περιβάλλοντός του δε συναινούσαν στη διασωλήνωση, με τους ιατρούς να προσπαθούν να τους μεταπείσουν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Μητροπολίτης διακομίστηκε από το σπίτι του στο νοσοκομείο σε πολύ άσχημη κατάσταση και φαίνεται πως αυτή η καθυστέρηση έχει συμβάλει στη σοβαρή επιδείνωση της υγείας του.

Είχε αρνηθεί τη διακομιδή
Ως γνωστόν, ο Μητροπολίτης, μετά την προχθεσινή του άρνηση για διακομιδή, μεταφέρθηκε τελικώς το μεσημέρι της Τετάρτης στο νοσοκομείο Αγρινίου με δύσπνοια και χαμηλό κορεσμό και υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις.

Οι γιατροί παρακολούθησαν την κατάσταση της υγείας του και έκριναν ότι είναι απαραίτητη η επείγουσα μεταφορά του σε εξειδικευμένη μονάδα. Φέρεται, μάλιστα, να υπήρξαν και διαβουλεύσεις για το νοσοκομείο που θα μεταφερθεί μιας και στα νοσοκομεία της Πάτρας, δεν υπήρχε διαθέσιμο κρεβάτι, και τελικά μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα