Αρπαγή 10χρονης στη Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησε η δίκη - Ασέλγησε μέχρι και στην ίδια της την μητέρα

Αρπαγή 10χρονης στη Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησε η δίκη -  Ασέλγησε μέχρι και στην ίδια της την μητέρα

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις για τη γυναίκα που κατηγορείται ότι απήγαγε και βίασε τη μικρή Μαρκέλλα, καθώς φαίνεται ότι δεν είχε διστάσει να κακοποιήσει σ2ξουαλικά την ίδια της τη μητέρα και να παρενοχλήσει τον μικρότερο αδερφό της.

Περίπου 1,5 χρόνο μετά περιμένει να έρθει αντιμέτωπη με τη γυναίκα που κατηγορείται ότι κακοποίησε άγρια την ανήλικη κόρη της, τη γυναίκα που έγινε η αιτία να αλλάξει η ζωή τους αφού τα δύο της παιδιά δεν μένουν πια στο σπίτι.

«Λαχταράμε την ώρα και την στιγμή που θα μπούνε στο σπίτι γιατί όλο αυτό το διάστημα ήμασταν πάρα πολύ δύσκολα. Ήμασταν μία οικογένεια που μας λείπανε δύο κομμάτια», είπε η μητέρα της 10χρονης.

Οι τελευταίες αποκαλύψεις ότι η 34χρονη κατηγορούμενη ασέλγησε μέχρι και στην ίδια της την μητέρα και τον αδερφό προκαλούν μόνο αποτροπιασμό.

«Το σκέφτομαι όλες αυτές τις μέρες πώς θα έρθω αντιμέτωπη με την κατηγορούμενη. Θα ήθελα να την ρωτήσω γιατί το έκανε, ποιος είναι ο λόγος».

Η δίκη θα ξεκινήσει και πάλι αύριο το πρωί λόγο απουσίας του συνηγόρου της κατηγορούμενης.

«Θα μπω σαν λιοντάρι»
Η θεία της μικρής Μαρκέλλας θα δώσει, όπως λέει, μάχη προκειμένου να μην υποφέρουν άλλα ανήλικα παιδιά από διαστροφές νοσηρών ανθρώπων.

«Η κατηγορούμενη είναι μέχρι σήμερα αμετανόητη, δεν έχει πει συγγνώμη. Εγώ σήμερα θα μπω σαν λιοντάρι μέσα στην αίθουσα. Σήμερα θα αποδείξουμε ότι υπάρχει συνεργός. Θέλω την εσχάτη των ποινών, θέλω να μην ξαναδεί το φως του ήλιου».

Τα ίχνη της Μαρκέλλας χάθηκαν στις 11 Ιουνίου 2020. Η μικρή δεν επέστρεψε από το σχολείο. Αργότερα η ίδια «έδειξε» την 34χρονη ως την γυναίκα που την άρπαξε.

Τη μετέφερε στο διαμέρισμά της στην Καλαμαριά. Μέσα στον χυμό της διέλυσε χάπια και στη συνέχεια την κακοποίησε. Μετά τη δημοσιότητα που πήρες το θέμα, η 34χρονη άφησε την Μαρκέλλα ελεύθερη

megatv

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα