Γιορτάζει σήμερα η Πάτρα με τη θάλασσα να έχει βγει στην στεριά. Απίστευτες εικόνες

Γιορτάζει σήμερα η Πάτρα με τη θάλασσα να έχει βγει στην στεριά. Απίστευτες εικόνες

Nύχτα εφιάλτης ήταν αυτή της Δευτέρας (29.11.2021) στην Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα, με τεράστιες καταστροφές από πλημμύρες σε παραλιακά καταστήματα.

Από το ύψος των Ιτεών (όπου έκλεισε ο δρόμος) μέχρι και τον χείμαρρο Παναγίτσα στην Πάτρα, η παραλιακή οδός έγινε… λίμνη!

Σύμφωνα με το flamis.gr, η θάλασσα έγινε ένα με τα καταστήματα, καθώς το νερό έχει μπει μέσα σε καφετέριες και άλλες επιχειρήσεις που λειτουργούν στην περιοχή!

Μισό μέτρο είναι το νερό μέσα σε καφέ δήλωσε ένας από τους εργαζόμενους του Δήμου που δίνουν μάχη για να απεγκλωβίσουν την περιοχή.

Η κυκλοφορία έχει διακοπεί αφού… ούτε με αγροτικό δεν μπορεί να περάσει κάποιος. Τα νερά έφτασαν και στην λωρίδα εισόδου προκαλώντας ζημιές σε σπίτια και υπόγεια επιχειρήσεων. Με το πρώτο φως της ημέρας θα φαίνεται και η καταστροφή.

Η θάλασσα έχει καλύψει τα πάντα με το νερό έχει μπει μέσα σε πάρα πολλά καταστήματα και σπίτια της περιοχής, με ανυπολόγιστες ζημιές. Τα συνεργεία του Δήμου παλεύουν από το πρώτο φως της ημέρας να ανοίξουν αυλάκια ώστε να απομακρυνθεί το νερό.

Όπως αναφέρει το tempo24.news, πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες πλημμύρες των τελευταίων ετών.

Στην Πλαζ τα κύματα “ξέβρασαν” χώματα και μπάζα στον δρόμο, αποκλείοντας την πρόσβαση. Με χαμηλές ταχύτητες και παρουσία της Τροχαίας πραγματοποιείται η κυκλοφορία των οχημάτων στην Ακτή Δυμαίων.

Το οδόστρωμα σε πολλά σημεία έχει υποστεί μικρές ζημιές, ενώ σε άλλα σημεία το νερό έχει πλημμυρίσει τον δρόμο.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO