Πέθανε 46χρονος ανεμβολίαστος – Τον παραπλάνησε αρνητής γιατρός, καταγγέλλουν οι συγγενείς του

Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε συγγενής ενός 46χρονου άνδρα, ο οποίος πέθανε από κορονοϊό στη Θεσσαλονίκη. Ο πατέρας τριών παιδιών, που ήταν ανεμβολίαστος, κατέληξε από επιπλοκές του κορονοϊού στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Ωστόσο, όπως καταγγέλλει ένας συγγενής του στο ΟΡΕΝ, ο οικογενειακός γιατρός ήταν αυτός που τον απέτρεπε μέχρι και την τελευταία στιγμή από το να πάει στο νοσοκομείο και να διασωληνωθεί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 46χρονος αρνιόταν να κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό. Όταν νόσησε, ο γιατρός είπε να μην πάει στο νοσοκομείο. Τον επισκέφτηκε στο σπίτι, του έβγαλε ακτινογραφία, και παρότι διαπίστωσε ότι είχε πνευμονία, δεν τον παρότρυνε να μεταβεί στο νοσοκομείο. Όταν η κατάσταση της υγείας του 46χρονου επιδεινώθηκε, συγγενείς και φίλοι έπεισαν την σύζυγό του να τον μεταφέρει στο ΑΧΕΠΑ, όμως, ήταν πια πολύ αργά.

“Λιποθύμησε κάποια στιγμή, έπεσε κάτω, πήραν το ασθενοφόρο αλλά είπε ο γιατρός: ‘όχι να μην πάει στο νοσοκομείο, δεν χρειάζεται, έρχομαι εγώ από εκεί. Αν πάει στο νοσοκομείο θα τον διασωληνώσουν”, καταγγέλλει συγγενής του 46χρονου. Όπως αναφέρει στον τηλεοπτικό σταθμό, “η δεύτερη εβδομάδα φυσικά ήταν πιο δύσκολη, με οξυγόνα. Του έκανε ο ίδιος ακτινογραφία θώρακος, η οποία έδειξε ότι είχε πνευμονία και παρόλα αυτά δεν τον παρότρυνε να φύγει να πάει στο νοσοκομείο”.

 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, ο εν λόγω οικογενειακός γιατρός φέρεται να έχει πολλούς πελάτες, οι οποίοι τον ακούνε πιστά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα