Μνημόσυνο Ελένης Τοπαλούδη: Ο χρόνος για τους γονείς της σταμάτησε στις 28 Νοέμβριου του 2018

Μνημόσυνο Ελένης Τοπαλούδη: Ο χρόνος για τους γονείς της σταμάτησε στις 28 Νοέμβριου του 2018

Δεν πέρασε ούτε μια μέρα. Σαν να είναι σήμερα, την ώρα που το μάθαμε, κι όμως πέρασαν τρία χρόνια. Ο χρόνος δεν είναι γιατρός, δήλωσε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη στο μνημόσυνο που τελέστηκε σήμερα στο Διδυμότειχο.

Στο μνημόσυνο για τα 3 χρόνια από τη μαύρη εκείνη μέρα, ο πατέρας της βρήκε το κουράγιο να ζητήσει δικαιοσύνη για τις ψυχές όλων των γυναικών που είχαν τέτοιο φριχτό τέλος.

Ο χρόνος για τους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη σταμάτησε στις 28 Νοέμβριου του 2018. Εκείνο το μεσημέρι που η εικοσάχρονη κόρη τους  εντοπίστηκε νεκρή στα βράχια στην περιοχή Φώκια στη Λίνδο της Ρόδου. Ακόμη, ο νους δεν μπορεί να χωρέσει την αγριότητα εκείνων που έκοψαν το νήμα της ζωής της.

Συγκίνηση, απέραντη θλίψη για την απώλεια, οργή για τους δολοφόνους της Ελένης. Για κάθε Ελένη που βασανίστηκε και δολοφονήθηκε από τον φίλο, τον σύντροφο, τον συγγενή της επειδή ήταν γυναίκα.

Οι δύο δράστες, ο ένας από τη Ρόδο, 21 ετών, κι ο άλλος ένας 19χρονος από την Αλβανία, μετά από πολλές αντιφάσεις ομολόγησαν στις Αρχές πώς παρέσυραν την κοπέλα σε εξοχική κατοικία στη Ρόδο.

Όταν εκείνη αρνήθηκε να δεχθεί τις ερωτικές τους προτάσεις, την χτύπησαν βάναυσα και ημιθανή τη μετέφεραν σε ερημική βραχώδη παραλία. Από εκεί την πέταξαν στη θάλασσα, όπου και βρέθηκε η σορός της.

Το δικαστήριο επέβαλε ποινή ισόβιας κάθειρξης και 15 ετών και στους δύο.

Φίλοι και συγγενείς ήταν σήμερα διπλά στους γονείς της άτυχης κοπέλας στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου στον Διδυμότειχο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO