Έχασα τη ζωή μου, τα παιδιά μου – Συγκλονίζουν τα γράμματα 43χρονης μητέρας πριν σβήσει από κορονοϊό

Έχασα τη ζωή μου, τα παιδιά μου – Συγκλονίζουν τα γράμματα 43χρονης μητέρας πριν σβήσει από κορονοϊό

Μόλις 43 ετών, μητέρα δύο μικρών παιδιών με όνειρα για το μέλλον. Η Θεανώ όμως δεν είναι πια εδώ.

Έχει δύο αγγελάκια 8 και 5 ετών, είναι… ήταν… ήταν 43 χρονών. Κόλλησε, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της μέσα σε τρεις εβδομάδες, είπε η νύφη της.

Μέσα από το νοσοκομείο, με όσο οξυγόνο και δύναμη της είχε αφήσει ο κορωνοϊός, έγραψε γράμματα για τα παιδιά, τον άντρα και τα αδέρφια της.

«Είμαι 43 χρονών, έχω δύο μικρά παιδάκια. Τη Θεοδώρα μου και τον Γιαννάκη μου. Είμαι στο νοσοκομείο, στην πτέρυγα Covid στην Καβάλα. Αν είχα κάνει το εμβόλιο αυτήν την στιγμή μπορεί να μην ήμουν σε αυτήν την κατάσταση».

Είναι οι σκέψεις της τις τελευταίες ώρες πριν υποκύψει στον κορωνοϊό. Μια κατάθεση ψυχής που λυγίζει και τον πιο δυνατό.

«Λίγο αυτά που άκουγα από τον έναν και τον άλλον, λίγο η αναβλητικότητά μου, δεν το έκανα. Τι κέρδισα; Δεν κέρδισα… Το αντίθετο.

Έχασα τη ζωή μου, τα παιδιά μου, την οικογένεια μου. Μια φορά μπήκα στο σύστημα και έβαλα τα στοιχεία μου για να το κάνω. Βγήκε το ΑstraΖeneca. Άστο λέω άλλη φορά… Άλλη; Ποια άλλη; Δεν υπάρχει άλλη φορά».

«Είχε αφήσει μηνύματα για όλους, για τα αδέλφια της από ένα μήνυμα ξεχωριστό, για τον πατέρα της, για τα παιδιά της, για τους γιατρούς που διασωληνώνουν μπροστά στον κόσμο που έχει αυτή την ασθένεια και μπορεί να διασωληνωθούν και αυτοί μετά, αλλά είναι πολύ άσχημο όταν το βλέπει, αυτό εξέφρασε», πρόσθεσε η νύφη της.

Το συγκλονιστικό μήνυμα της Θεανούς το ανήρτησε στο Facebook ο αδελφός της με την ελπίδα να διαβαστεί και να γλιτώσει, όπως λέει, έστω κι ένα παιδί την ορφάνια.

«Αντιλήφθηκε πως μια απλή αναβλητικότητα μπορεί να οδηγήσει σε κάτι που δεν μπορείς να αντιδράσεις, σε κάτι που δεν μπορείς να το αντιμετωπίσεις», λέει ο Ανδρόνικος Σιβρόπουλος, αδερφός της 43χρονης.

«Μακάρι να ευαισθητοποιηθεί κάποιος και να προλάβει».

Για την 43χρονη Θεανώ, η πλατφόρμα άνοιξε τον περασμένο Μάιο. Ο φόβος της όμως για τυχόν επιπλοκές την κράτησε μακριά από το εμβόλιο.

«Γιατί όπως γράφει και εκείνη στο μήνυμα φοβότανε από αυτά που άκουγε, μετά επειδή είχε και κάποια μικροπροβλήματα φοβότανε προφανώς και για θρομβώσεις και για τέτοια, μετά όταν μπήκε και είδε για το Astra Zeneca δεν ήθελε να κάνει Astra Zeneca, λέει να ξαναμπώ, όταν θα έχουν ανοίξει και θα είναι ελεύθερη επιλογή, το αμέλησε, κόλλησε», είπε η νύφη της.

«Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα οι γιατροί το λένε και εμείς δεν ακούμε… ακούμε τον έναν και τον άλλον, που δεν είναι γιατρός. Ο καθένας μας έχει ένα γιατρό που εμπιστεύεται. Ας τον ρωτήσει τι γίνεται στα νοσοκομεία…», συνεχίζει η Θεανώ στο γράμμα της.

Είχε ανοίξει μόλις τον δικό της παιδότοπο
Πριν από λίγους μήνες η Θεανώ είχε καταφέρει να κάνει πραγματικότητα το όνειρο της. Να ανοίξει τον δικό της παιδότοπο για όλα τα παιδάκια που τόσο λάτρευε.

Άλλοτε τους ετοίμαζε μικρά πάρτι με cupcakes, εντυπωσιακές τούρτες και διάφορα καλούδια.

Η Θεανώ νόσησε από κορωνοϊό. Νοσηλεύτηκε 2 εβδομάδες στην απλή κλινική και τα ξημερώματα της Δευτέρας διασωληνώθηκε.

«Έμεινε τρεις εβδομάδες. Δύο εβδομάδες μέσα και μία εβδομάδα διασωληνωμένη».

Η κηδεία της 43χρονης έγινε σήμερα σε στενό οικογενειακό κύκλο.

megatv

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα