Βόλος: 40χρονος πέθανε από κορονοϊό - Σάββατο θα έκανε το εμβόλιο, την Πέμπτη νόσησε

Βόλος: 40χρονος πέθανε από κορονοϊό - Σάββατο θα έκανε το εμβόλιο, την Πέμπτη νόσησε

Συγκλονίζει η ιστορία του 40χρονου από τον Βόλο, ο οποίος πέθανε από κορονοϊό ενώ νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χαλκίδας. Ο 40χρονος, που ήταν ιδιοκτήτης συνεργείου, δεν πρόλαβε να κάνει το εμβόλιο.

Είναι χαρακτηριστικό αυτό που αποκαλύπτει ο πεθερός του, ότι το Σάββατο ήταν να κάνει το εμβόλιο, αλλά την Πέμπτη νόσησε. Μάλιστα, ο άτυχος άνδρας ετοιμαζόταν για τον γάμο του και την βάπτιση του παιδιού του.

Βόλος: Την ώρα που η σύζυγος και το μωρό τους έπαιρναν εξιτήριο, ο 40χρονος διακομιζόταν στο νοσοκομείο
«Σάββατο ήταν να κάνει το εμβόλιο, την Πέμπτη αρρώστησε από covid. Tον πρόλαβε δηλαδή ο ιός. Δεν ήταν αρνητής, είχαν κρατήσει ημερομηνία για Σάββατο να κάνει μαζί με τη γυναίκα του, γιατί η γυναίκα του θήλαζε, έκανε το μωρό. Και δεν πρόλαβε…» είπε ο πεθερός του 40χρονου, όπως αναφέρει ο “Ταχυδρόμος“.

Όπως υπογραμμίζει ο πεθερός του 40χρονου, νοσηλεύτηκε όλη η οικογένεια από κορονοϊό. Το πλέον σοκαριστικό είναι ότι την ώρα που η σύζυγος του άτυχου άνδρα μαζί με το μωρό τους έπαιρναν εξιτήριο, ο ίδιος διακομιζόταν για νοσηλεία στην κλινική κορονοϊού στο Αχιλλοπούλειο, με βαριά συμπτώματα.

Έπειτα από μία εβδομάδα διασωληνώθηκε σε θάλαμο αρνητικής πίεσης, όταν όμως η κατάσταση της υγείας του χειροτέρεψε μεταφέρθηκε στη Χαλκίδα, καθώς δεν υπήρχε κενό κρεβάτι στη ΜΕΘ κορονοϊού στον Βόλο.

«Νόσησε και η κόρη μου, το ξεπέρασαν όμως μαζί με το μωρό, που επίσης είχε νοσήσει. Νοσηλεύτηκαν δύο μέρες στο νοσοκομείο. Την ημέρα που γύρισε η γυναίκα του με το μωρό στο σπίτι, είχε εισαχθεί εκείνος εδώ στο νοσοκομείο Βόλου. Η γυναίκα του ερχόταν από τη Λάρισα στο σπίτι με το μωρό και αυτός πήγαινε στο νοσοκομείο Βόλου το ίδιο απόγευμα» , πρόσθεσε ο πεθερός του συντετριμμένος.

Υπογραμμίζεται πως ο άτυχος άνδρας τον περασμένο Αύγουστο έγινε για πρώτη φορά πατέρας. Ετοιμαζόταν για τον γάμο του και τη βάπτιση του παιδιού του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα