Γλυκά Νερά: Βίντεο με την Καρολάιν λίγο πριν την δολοφονία της

Γλυκά Νερά: Βίντεο με την Καρολάιν λίγο πριν την δολοφονία της

Ένα βίντεο με την Καρολάιν το οποίο έχει τραβηχτεί λίγο καιρό πριν από τη δολοφονία της στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή Το Πρωινό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή του ΑΝΤ1, στο βίντεο φαίνονται στιγμές από έναν περίπατο του ζευγαριού και τίποτα δεν προμηνύει το φονικό που θα ακολουθούσε. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ο οποίος τραβάει το βίντεο, ακούγεται να μιλάει με ιδιαίτερο τρόπο στην Καρολάιν. Ωστόσο ενδιαφέρον έχει η αντίδραση της άτυχης κοπέλας, καθώς δείχνει άκεφη.

Τη στιγμή που το βίντεο καταγράφεται, έχουν αρχίσει ήδη οι καβγάδες ανάμεσά τους σύμφωνα με το ηλεκτρονικό ημερολόγιο της 20χρονης.

 Επίσης ο συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου θα συναντηθεί σήμερα με τον εκδότη που ισχυρίζεται ότι έχει στοιχεία για την υπόθεση της Καρολάιν.

«Σήμερα θα συναντηθώ με τον εκδότη που ισχυρίζεται ότι διαθέτει στοιχεία που θα ανατρέψουν όπως λέει, την υπόθεση του εντολέα μου. Ο εκδότης με ενημέρωσε ότι έχει λάβει κλήση από τον εισαγγελέα προκειμένου την προσεχεί Δευτέρα να προσκομίσει τα στοιχεία που λέει ότι έχει στη διάθεσή του. Στην όλη διαδικασία θα είμαι παρών» ανέφερε στην ίδια εκπομπή ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO