Καταγγελία στο Θριάσιο: Ασθενείς με Covid-19 νοσηλεύονται σε κοντέινερ

Καταγγελία στο Θριάσιο: Ασθενείς με Covid-19 νοσηλεύονται σε κοντέινερ

Την πίεση που δέχονται τα νοσοκομεία λόγω της πανδημίας του κορονοϊού αποτυπώνει η καταγγελία στην οποία προχώρησε ο πρόεδρος των εργαζομένων του Θριάσιου, Μανώλης Βαρδαβάκης. Μιλώντας στο OPEN το πρωί της Δευτέρας, ανέφερε ότι στην τελευταία εφημερία υπήρξαν τρεις ασθενείς με Covid-19 οι οποίοι νοσηλεύτηκαν σε… κοντέινερ στο προαύλιο του νοσοκομείου!

Την ίδια ώρα, στο Θριάσιο νοσοκομείο – όπως είπε στο OPEN o κ. Βαρδαβάκης,  έξι διασωληνωμένοι ασθενείς non covid νοσηλεύτηκαν εκτός ΜΕΘ σε απλές κλίνες, διατρέχοντας σοβαρό κίνδυνο για την υγεία τους. Ακριβώς την ίδια ημέρα πέρυσι στο Θριάσιο νοσοκομείο νοσηλεύαμε στο Θριάσιο 39 ασθενείς με Covid και σήμερα νοσηλεύουμε 55, σημείωσε ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου.

Υπογράμμισε επίσης ότι εκτός του εμβολιασμού που είναι απαραίτητος για την αντιμετώπιση της πανδημίας, θεωρούμε ότι δεν παίρνονται όλα τα υπόλοιπα εξίσου απαραίτητα μέτρα, ώστε να αντιμετωπιστεί ο συνωστισμός στα ΜΜΜ, στους μεγάλους εργασιακούς χώρους και τα σχολεία, ενώ δεν λαμβάνονται και τα απαραίτητα μέτρα για την ενίσχυση των δημόσιων νοσοκομείων

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα