Τρίκαλα: Συνελήφθη αστυνομικός για ασέλγεια σε βάρος της 4χρονης κόρης του - Τα αρνείται όλα

Τρίκαλα: Συνελήφθη αστυνομικός για ασέλγεια σε βάρος της 4χρονης κόρης του - Τα αρνείται όλα

Ανατριχίλα προκαλεί η υπόθεση 29χρονου αστυνομικού που συνελήφθη κατηγορούμενος ότι ασέλγησε το περασμένο Σάββατο στην 4χρονη κόρη του.

Τον 29χρονο κατήγγειλε στην Αστυνομία η 23χρονη πρώην σύζυγός του. Χθες ο ανακριτής εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του και οι αδιάφθοροι της ΕΛ.ΑΣ του πέρασαν χειροπέδες.

Σε βάρος του αστυνομικού ασκήθηκε δίωξη για αποπλάνηση παιδιού και γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών.

«Βγήκε το ένταλμα σύλληψης πήγε μόνος του παραδόθηκε, πέσαμε όλοι από τα σύννεφα δεν περιμέναμε κάτι τέτοιο. Τον ήξερα ήξερα και τον πατέρα του πρώην συνάδελφος συνταξιούχος, το παιδί το ήξερα. Δεν μπορώ να το πιστέψω ούτε και τώρα που μιλάμε δεν μπορώ να το πιστέψω εγώ αυτό το γεγονός» τόνισε ο πρόεδρος αστυνομικών Τρικάλων Γιάννης Αναγνώστου.

Αρνείται τις κατηγορίες
Ο κατηγορούμενος αστυνομικός μέσω του δικηγόρου του ισχυρίζεται ότι είναι αθώος.

«Ο πελάτης μου απορρίπτει κάθε κατηγορία από αυτές που του αποδίδονται, πολύ δε περισσότερο για αυτές τις απεχθείς πράξεις για τις οποίες γίνονται αναφορές. Θα ακολουθήσουμε όλα τα ένδικα μέσα και θα απαντήσουμε τεκμηριωμένα σε όλα τα ερωτήματα που προκύπτουν στην υπόθεση» σημείωσε ο Γιώργος Παναγιώτου.

Ο αστυνομικός θα απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή πιθανότατα την Πέμπτη, ενώ έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια οι υπολογιστές και τα usb του 29χρονου κατηγορούμενου.

Το χρονικό της φρίκης
Το ζευγάρι είχε παντρευτεί τον Απρίλιο του 2017 και από τον Αύγουστο του 2018 βρισκόταν σε διάσταση. Το Σάββατο 6 Νοεμβρίου ο αστυνομικός πήρε την 4 ετών κόρη του αφού είχε συμφωνήσει με την πρώην σύζυγό του να περάσει μαζί της το Σαββατοκύριακο.

Την επόμενη ημέρα η γυναίκα του τηλεφώνησε για να τον ρωτήσει τι ώρα θα επέστρεφε το παιδί στο σπίτι… Μάλιστα όπως υποστήριξε η ίδια του ζήτησε να μιλήσει στο τηλέφωνο με το παιδί και εκείνος αρνήθηκε.

Της ζήτησε να κρατήσει το παιδί όλο το βράδυ επειδή όπως ισχυρίστηκε είχε πάει στο χωριό του και δεν ήθελε να οδηγήσει μέσα στη νύχτα. Εκείνη όμως αρνήθηκε και ο αστυνομικός γύρισε το παιδί στο σπίτι της μητέρας του στις 22:30 το βράδυ της Κυριακής.

Πώς αποκαλύφθηκε ο εφιάλτης
Η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη του εφιάλτη άρχισε όταν το παιδί έβγαλε τα ρούχα του. Η πρώην σύζυγος του αστυνομικού, υποψιάστηκε τι έχει συμβεί με αποτέλεσμα την επόμενη μέρα να πάει για εξετάσεις την κορούλα της στο νοσοκομείο Τρικάλων.

Το κοριτσάκι εξετάστηκε από γυναικολόγο και στη συνέχεια από ιατροδικαστή και ψυχολόγο, όπου το κοριτσάκι φέρεται να αποκάλυψε ότι ο πατέρας του ασέλγησε πάνω του.

Η 23χρονη πήγε στην ασφάλεια Τρικάλων και κατήγγειλε το περιστατικό. Μάλιστα ανέφερε ότι ο 29χρονος πρώην σύζυγός της ήταν βίαιος, επιθετικός απέναντί της και πως έκανε χρήση ναρκωτικών.

 Mega.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα