Κορoνοϊός: Έσπασαν ρεκόρ οι εισαγωγές στα νοσοκομεία - Αυξημένες και οι νοσηλείες

Κορoνοϊός: Έσπασαν ρεκόρ οι εισαγωγές στα νοσοκομεία - Αυξημένες και οι νοσηλείες

Έσπασαν ρεκόρ οι εισαγωγές ασθενών με κορονοϊό στα νοσοκομεία της χώρας μας τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, χθες Σάββατο καταγράφηκε ο μεγαλύτερος αριθμός εισαγωγών των τελευταίων πολλών μηνών, με 385 ασθενείς να μπαίνουν για νοσηλεία στα νοσοκομεία όλης της χώρας. Είναι χαρακτηριστικό ότι στις 23 Οκτωβρίου έγιναν 253 εισαγωγές.

Ασφυξία στα νοσοκομεία

Καθώς αυξάνεται ο αριθμός των κρουσμάτων, αυξάνονται και οι νοσηλείες στα νοσοκομεία της χώρας μας. Είναι χαρακτηριστικό ότι την 1η Νοεμβρίου νοσηλεύονταν με κορωνοϊό 2.573 ασθενείς και σήμερα ο αριθμός των νοσηλευομένων έχει φτάσει 3.028.

Στην Αττική σε απλές κλίνες νοσηλεύονται σήμερα Κυριακή, 743 ασθενείς με κορωνοϊό έναντι 632 την 1η Νοεμβρίου. Σε κλίνες ΜΕΘ και ΜΑΦ νοσηλεύονται 159 ασθενείς έναντι 139 την 1η Νοεμβρίου.

Μεγάλη είναι η πίεση στα νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας.

Στην 3η Υγειονομική Περιφέρεια, σε απλές κλίνες νοσηλεύονται 491 ασθενείς έναντι 309 την 1η Νοεμβρίου. Σε κλίνες ΜΕΘ και ΜΑΦ νοσηλεύονται 91 ασθενείς έναντι 66 την 1η Νοεμβρίου.

Στην 4η Υγειονομική Περιφέρεια, σε απλές κλίνες νοσηλεύονται 392 ασθενείς έναντι 286 την 1η Νοεμβρίου. Σε κλίνες ΜΕΘ και ΜΑΦ νοσηλεύονται 66 ασθενείς έναντι 52 την 1η Νοεμβρίου.

 skai.gr 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα