Αντιεμβολιαστικό παραλήρημα. 55χρονος υπέγραψε να μη διασωληνωθεί και πέθανε

Αντιεμβολιαστικό παραλήρημα. 55χρονος υπέγραψε να μη διασωληνωθεί και πέθανε

Ένας 55χρονος από το Βόλο φοβόταν να εμβολιαστεί. Νόσησε και χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Στο Αχιλλοπούλειο νοσοκομείο αρνήθηκε να διασωληνωθεί και υπέγραψε το θάνατό του. Ο χαμός του χαρακτηρίζεται από στενούς συγγενείς του ως αυτοκτονία.

Οι αρνητές της πανδημίας και τα fake news που διακινούνται στο διαδίκτυο τον είχαν επηρεάσει.

Δε θα νοσήσω ποτέ
Ένας από τους ανθρώπους που πρωτοστατούσε τα συλλαλητήρια κατά των εμβολιασμών δίνει τώρα μάχη να κρατηθεί στη ζωή στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο. Χειρουργός που έχει βγει σε αναστολή γιατί αρνήθηκε να εμβολιαστεί. Διέδιδε μάλιστα ότι δεν θα νοσήσει ποτέ.

Θρηνούν τα ανεμβολίαστα παιδιά τους
Εμβολιασμένοι γονείς χάνουν τα ανεμβολίαστα παιδιά τους. Δραματικές περιπτώσεις οικογενειών που θρηνούν νέους ανθρώπους από την επιλογή να μην κάνουν το εμβόλιο.

Στην Ημαθία, ένας πατέρας λίγο πριν κάνει την 3η δόση του εμβολίου του, έμαθε πως ο ανεμβολίαστος γιος του – αστυνομικός στο επάγγελμα- έσβησε στο νοσοκομείο Βέροιας.

Την ώρα που οι θάνατοι και οι διασωληνώσεις αυξάνονται καθημερινά οι αρνητές συνεχίζουν το αντιεμβολιαστικό τους παραλήρημα. Με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καλούν τον κόσμο να μην εμβολιαστεί και να μην κάνει rapid test, με τη δικαιοσύνη να ετοιμάζει αυστηροποίηση των ποινών για τα face news το διαδίκτυο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα