Τρίτη δόση εμβολίου – Άνοιξε η πλατφόρμα για τους άνω των 18

Τρίτη δόση εμβολίου – Άνοιξε η πλατφόρμα για τους άνω των 18

Επισημαίνεται πως όσοι θέλουν να κλείσουν ραντεβού για την τρίτη δόση του εμβολίου τους, μπορούν να το κάνουν μέσω της σχετικής διαδικτυακής πλατφόρμας emvolio.gov.gr
Άνοιξε, το πρωί της Παρασκευής, η πλατφόρμα για την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κοροναϊού για όλους τους ενηλίκους, δηλαδή για εκείνους που είναι άνω των 18 ετών και έχουν συμπληρώσει έξι μήνες από τη δεύτερη δόση ή δύο μήνες από τη χορήγηση του μονοδοσικού Johnson & Johnson.

Οι πολίτες μπορούν να μπαίνουν στην πλατφόρμα στον κατάλληλο χρόνο και να κλείνουν το ραντεβού τους. Αν το κάνουν νωρίτερα από το προαναφερθέν διάστημα, η πλατφόρμα δεν θα επιτρέπει την είσοδο και τον προγραμματισμό ραντεβού.

Επισημαίνεται πως όσοι θέλουν να κλείσουν ραντεβού για την τρίτη δόση του εμβολίου τους, μπορούν να το κάνουν μέσω της σχετικής διαδικτυακής πλατφόρμας emvolio.gov.gr.

Ελπιδοφόρα είναι τα μηνύματα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, καθώς ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την εισαγωγή στη χώρα μας των χαπιών της Merck αλλά και της θεραπείας των μονοκλωνικών αντισωμάτων.

«Ενώ τα μονοκλωνικά αντισώματα θα τα έχουμε μέσα σε αυτή την χρονιά, το χάπι της Merck δεν νομίζω ότι θα το έχουμε πριν το τέλος του έτους. Είμαστε σε επαφή, μπορεί να το έχουμε νωρίτερα, πάντως δεν θα το έχουμε σίγουρα για τις επόμενες 3 εβδομάδες» σημείωσε μιλώντας  στο Πρώτο Πρόγραμμα, η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα