Γυναικοκτονία στη Ιεράπετρα: Ψύχραιμος και με αλεξίσφαιρο στον ανακριτή ο 54χρονος

Ο καθ' ομολογία δολοφόνος κρίθηκε προφυλακιστέος με την ατυχή Νεκταρία να είναι η 13η δολοφονημένη γυναίκα τους τελευταίους μήνες.
Ο 54χρονος συζυγοκτόνος της Ιεράπετρας φορώντας κουκούλα και αλεξίσφαιρο γιλέκο οδηγείται από πάνοπλους αστυνομικούς στο γραφείο του ανακριτή. Ψύχραιμος και κυνικός κατά την προσαγωγή του στα δικαστήρια, δεν λέει κουβέντα για τη δολοφονία της 48χρονης Νεκταρίας.

Ο δράστης το πρωί της περασμένης Παρασκευής έστησε ενέδρα θανάτου και μαχαίρωσε 16 φορές την εν διαστάσει σύζυγο του, μητέρα 4 παιδιών, ενώ στη συνέχεια απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει.

Η απολογία του συζυγοκτόνου
Ο 54χρονος συζυγοκτόνος που εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο παρέμεινε μόλις μια ώρα στο γραφείο του ανακριτή εκεί οπού παραδέχτηκε τις πράξεις του με τις δικάστηκες αρχές να του ορίζουν συνήγορο υπεράσπισής.

Η εν ψυχρώ δολοφονία της 48χρονης Νεκταρίας είναι η 13η γυναικοκτονία από την αρχή του έτους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 54χρονος στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τη μητέρα των παιδιών του, δεν έπεισε όμως ανακριτή και εισαγγελέα, αφού όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι το έγκλημα ήταν προμελετημένο.

Ο 54χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος ενώ σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία και θα παραμείνει στις φυλακές Νεαπόλεως μέχρι να οριστεί δικάσιμος.

Mega.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα