Κορδελιό: 6χρονο κοριτσάκι έπεσε από μπαλκόνι και προσγειώθηκε πάνω σε άνθρωπο

Κορδελιό: 6χρονο κοριτσάκι έπεσε από μπαλκόνι και προσγειώθηκε πάνω σε άνθρωπο

Ένα κοριτσάκι έπεσε από τον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας που έμενε στο Κορδελιό. Το παιδί μέσα στην ατυχία του, στην πτώση προσγειώθηκε  πάνω σε περαστικό 

Το ατύχημα συνέβη γύρω στις 13.00 το μεσημέρι της Τρίτης όταν το κοριτσάκι πήγε να πάει την ομπρέλα του που ήταν κρεμασμένη στα κάγκελα του μπαλκονιού και έπεσε κάτω.Τις λεπτομέρειες του περιστατικού περιγράφει στο ThessToday.gr η κα. Δέσποινα Τζιούρα, εργαζόμενη στη λαϊκή αγορά που βρίσκεται σε εξέλιξη κάτω από την πολυκατοικία επί της Μεγάλου Αλεξάνδρου.

«Εγώ εκείνη τη στιγμή πουλούσα και ακούω ξαφνικά έναν θόρυβο. Γυρνάω και βλέπω το μωρό να πέφτει. Πήγα από κοντά. Το μωρό ήταν αναίσθητο. Είχαν γυρίσει τα μάτια του επάνω, έβγαζε αίμα, έβγαζε εμετό, δεν έπαιρνε ανάσες και ξαφνικά από θαύμα πέρασε ένας γιατρός και του έκανε μαλάξεις. Το μωρό έπεσε πάνω σε έναν παππού. Αν δεν έπεφτε θα είχε ανοίξει το κεφάλι του».

Μάλιστα η μητέρα του παιδιού έλειπε από το σπίτι. «Η μητέρα του είχε πάει να πάρει το άλλο της παιδί από το νηπιαγωγείο. Το μωρό είχε πάει να πάρει την ομπρέλα του που ήταν κρεμασμένη στο μπαλκόνι και έπεσε από εκεί».

Όπως αναφέρουν γείτονες στο ThessToday.gr η οικογένεια του κοριτσιού είναι πολύτεκνη και έχουν καταγωγή από την Αλβανία. Το παιδί διακομίστηκε άμεσα και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα