Θεσσαλονίκη: Οργισμένη η μητέρα του ντελιβερά που σκοτώθηκε σε τροχαίο – Έτρεχε σαν παλαβός, είναι άδικο

Θεσσαλονίκη: Οργισμένη η μητέρα του ντελιβερά που σκοτώθηκε σε τροχαίο – Έτρεχε σαν παλαβός, είναι άδικο

Ακόμα ένας ντελιβεράς έπεσε νεκρός σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη. Η μηχανή που οδηγούσε κόπηκε στη μέση από την παράσυρση. Η μητέρα του, μιλάει στο newsit.gr συντετριμμένη και οργισμένη…

 
«Ο γιος μου δούλευε χθες βράδυ. Βρέθηκε στο δρόμο του ένας νεαρός, ο οποίος έτρεχε σαν τον παλαβό, πέρασε τρία κόκκινα φανάρια και στο τρίτο παρέσυρε τον γιο μου. Η μηχανή του έγινε ένα μάτσο σίδερα. Τίποτα δεν έμεινε. Τόσο έντονη, τόσο σφοδρή ήταν η σύγκρουση» μας λέει η μητέρα του άτυχου ντελιβερά και συνεχίζει:

«Ο οδηγός του αυτοκινήτου προσπάθησε να φύγει, όμως ευτυχώς τον έπιασαν. Δυστυχώς πολλά τέτοια συμβαίνουν, συνέβη και στο παιδί μου. Κάποιοι που ήταν εκεί στο σημείο φώναξαν αστυνομία, ασθενοφόρο και τον μετέφεραν στο Ιπποκράτειο και μετά μάθαμε και εμείς το κακό που έγινε.

Έκανε δύσκολη δουλειά το παιδί μου. Του άρεσε όμως πολύ. Εγώ του έλεγα όχι, μην είσαι όλη την ώρα στους δρόμους αλλά αυτό ήθελε. Τι να πω… Είναι δύσκολο για όλους μας. Το παιδί μου ήταν παντρεμένο και αφήνει πίσω του και δυο παιδιά, ένα 19χρονο αγόρι και ένα 16χρονο κορίτσι. Δεν θα τον αφήσουμε έτσι αυτόν που το έκανε.»

O 47χρονος ντελιβεράς σκοτώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου, στη διασταύρωση των οδών Γ. Παπανδρέου και 25ης Μαρτίου. Το αυτοκίνητο που τον παρέσυρε, οδηγούσε ένας 21χρονος αλλοδαπός, ο οποίος αν και αρχικά έφυγε από τον τόπο του δυστυχήματος, επέστρεψε και συνελήφθη.


Είναι χαρακτηριστικό πως από τη σφοδρότητα της παράσυρσης, η μηχανή του αδικοχαμένου πατέρα, διαλύθηκε και κόπηκε στη μέση. Δείτε νέες εικόνες από το σημείο, που δημοσίευσε το voria.gr…

https://www.newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα