Κούγιας για Πέραμα: Ο 14χρονος δεν είναι αυτός που οδηγούσε

Κούγιας για Πέραμα: Ο 14χρονος δεν είναι αυτός που οδηγούσε

Ο Αλέξης Κούγιας υποστηρίζει ότι ο 14χρονος που εμφανίστηκε αυτοβούλως ως ο οδηγός του κλεμμένου αυτοκινήτου, δεν ήταν καν παρών στο περιστατικό.

Δεν είναι αυτός, δεν τον αναγνωρίζουν οι αστυνομικοί...

Ωραίο τέχνασμα να έρθει 14χρονος για να αποφύγει τις ποινές.

Την στιγμή που οι επτά αστυνομικοί αποχωρούν ελεύθεροι, χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο, από τα δικαστήρια του Πειραιά, οι συνάδελφοί τους, τους υποδέχονται με επευφημίες και χειροκροτήματα.

Το αργότερο αύριο αναμένεται να φτάσει στα χέρια του υπουργού Προστασίας του Πολίτη το πόρισμα της έρευνας που είχε διατάξει τόσο σε πειθαρχικό, όσο και σε επιχειρησιακό επίπεδο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένονται ανακατατάξεις και αλλαγές, καθώς στην ηγεσία του υπουργείου είναι ξεκάθαρο ότι θα πρέπει με κάθε τρόπο να αποτραπούν στο μέλλον παρόμοια περιστατικά.
 
Δεν είναι αυτός

Ο κ. Κούγιας υποστηρίζει ότι ο 14χρονος που εμφανίστηκε αυτοβούλως ως ο οδηγός του κλεμμένου αυτοκινήτου, δεν ήταν καν παρών στο περιστατικό.

«Δεν είναι αυτός, δεν τον αναγνωρίζουν οι αστυνομικοί» υποστήριξε ο κ. Κούγιας, κάνοντας λόγο για «ωραίο τέχνασμα να έρθει 14χρονος για να αποφύγει τις ποινές».

«Είναι κατηγορηματικοί ότι το πρόσωπο που διέφυγε ήταν πολύ πιο ψηλό και πολύ πιο εύσωμο».

Καθαρή απόπειρα ανθρωποκτονίας. Διέφυγαν μπουσουλώντας

«Οι γείτονες περιέγραψαν μια συμπεριφορά ενός αυτοκινήτου που κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα σε ένα μέρος που οι αστυνομικοί είναι εγκλωβισμένοι. Ανατρέπει τις μηχανές, τις σέρνει. Οι αστυνομικοί προσπαθούσαν μπουσουλώντας να διαφύγουν, γλύτωσαν την τελευταία στιγμή. Ήταν καθαρή απόπειρα ανθρωποκτονίας» τονίζει ο κ. Κούγιας.

Από τις 38 βολές, μόνο μία ήταν θανατηφόρα

«Έπεσαν 38 πυροβολισμοί και των 7 αστυνομικών συγχρόνως. Από 38 βολές μόνο μία ήταν θανατηφόρα και εκφράζω την θλίψη μου για τον θανούντα. Μόνο 4 βολές έχουν βρει στόχο».

Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξη στο βίντεο του Mega:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα