Δολοφονία στην Κηφισιά: Βρέθηκαν όπλα και σπαθιά στο σπίτι του δράστη – Συγκλονιστικές μαρτυρίες

Δολοφονία στην Κηφισιά: Βρέθηκαν όπλα και σπαθιά στο σπίτι του δράστη – Συγκλονιστικές μαρτυρίες

Έναν νεκρό άφησε πίσω του το τραγικό περιστατικό με πυροβολισμούς που σημειώθηκε στην Κηφισιά, όπου ένας 40χρονος άνοιξε πυρ πέντε φορές κατά δύο τεχνικών που έκαναν εργασίες φυσικού αερίου και διέμεναν στη γειτονιά.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, γείτονες αναφέρουν ότι και το προηγούμενο βράδυ πυροβολούσε από μπαλκόνι του σπιτιού του – όπου βρεθήκαν όπλα και σπαθιά.

«Εγώ άκουσα τον γιο μου να φωνάζει "βοήθεια μας σκοτώνει", το παιδί ήταν τελειωμένο μόνο κουνούσε λίγο τα μάτια του, έλεγα "Βασίλη μου, Βασίλη μου», δήλωσε η μητέρα τραυματία.


«Εγώ τους πυροβολισμούς άκουσα και κατέβηκα, έκαναν τα έργα και επιτόπου τους χτύπησε αλλά ειδικά σημάδευε τον έναν», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Ο δράστης, που έμενε σε πολυκατοικία στην οδό Σκουφά, φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

 
Δολοφονία στην Κηφισιά: Το χρονικό της αιματηρής υπόθεσης
Λίγο πριν τις 10 το πρωί πήρε όπλο, κατέβηκε από το σπίτι του, περπάτησε περίπου 50 μέτρα και έφτασε στο σημείο που δύο άντρες εκτελούσαν εργασίες για εγκατάσταση φυσικού αερίου. Πυροβόλησε από κοντινή απόσταση τουλάχιστον πέντε φορές, σκοτώνοντας τον 43χρονο υπάλληλο και τραυματίζοντας τον μηχανολόγο.

Σε έξαλλη κατάσταση άρχισε απρόκλητα να πυροβολεί. Ο 43χρονος που δέχτηκε σφαίρες στο στήθος και στην κοιλιά μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΚΑΤ αλλά ήταν ήδη αργά, υπέκυψε στα τραύματά του.

Η μητέρα του 43χρονου τραυματία που άκουσε τους πυροβολισμούς ήταν η πρώτη που έφτασε στο σημείο του εγκλήματος. Όπως δήλωσε: «Έτρεξα ξυπόλητη και έφευγε αυτός του λέω γιατί μου σκότωσες το παιδί μου είπε καλά τους έκανα».

Ο δράστης επέστρεψε σπίτι του και ανέβηκε στην ταράτσα όπου τον συνέλαβαν οι άντρες της Άμεσης Δράσης.

«Τον είδα μέσα στο περιπολικό είχε αίματα πάνω του φαινόταν να μην καταλαβαίνει τι είχε κάνει, ήταν ψυχρός και παγωμένος», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Ο 42χρονος που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγία Όλγα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Η μητέρα του καταγγέλλει ότι ακριβώς το προηγούμενο βράδυ του φονικού ο δράστης πυροβολούσε στον αέρα. «Τρελάθηκα κατέβασα τα στόρια γιατί το σπίτι μου βλέπει προς το δικό του, νόμιζα ότι με σημάδευε», δήλωσε μητέρα τραυματία.

Ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι ο δράστης πολλές φορές στο παρελθόν έκανε σκοποβολή με αληθινά πυρά σε ομοιώματα στην ταράτσα του σπιτιού του, πυροβολούσε γάτες και κάδους σκουπιδιών, ανενόχλητος.

«Στις πέντε το πρωί φεύγαμε για ταξίδι τον είδαμε να πυροβολεί ένα κάδο», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα