Έγκλημα στο Αιγάλεω: Παραδόθηκε ο 20χρονος γιος της δολοφονημένης 55χρονης

Σοκ έχει προκαλέσει η δολοφονία 55χρονης γυναίκας στο Αιγάλεω. Σύμφωνα με πληροφορίες, παραδόθηκε στη ΓΑΔΑ ο 20χρονος γιος της, που φέρεται να σκότωσε τη μητέρα του μέσα στο σπίτι τους.

 Ο 20χρονος αναζητείτο από την ημέρα της δολοφονίας της μητέρας του. Ο 20χρονος, ο μικρότερος από τα πέντε παιδιά της 55χρονης, πήγε στη ΓΑΔΑ συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και μέσα στις επόμενες ώρες θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα και τον ανακριτή.

Τι είπε ο άλλος γιος της άτυχης γυναίκας

Ανατριχιαστική ήταν η περιγραφή του άλλου γιου της άτυχης γυναίκας από το Αιγάλεω που φέρεται πως δολοφονήθηκε από τον αδερφό του.
Είδα πολλά αίματα στα πλακάκια και μετά είδα μες στα αίματα τη μάνα μου, ήταν μια λίμνη ανέφερε στον ALPHA και πρόσθεσε πως πάγωσε από το θέαμα και δεν μπορούσε ούτε να πάρει τηλέφωνο να ειδοποιήσει κάποιον για βοήθεια.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο μικρότερος αδερφός του είχε απειλήσει με μαχαίρι πρόσφατα ξανά τη μητέρα τους, λέγοντας πως θα τη σκοτώσει, κάτι που του εκμυστηρεύτηκε η ίδια άτυχη μητέρα ενώ δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο ο 20χρονος προχώρησε σε αυτήν την αποτρόπαια πράξη.

Ίσως τη μισεί; Ίσως έχει ψυχολογικά; Έλεγε θα τη σκοτώσει και μετά τα υπόλοιπα παιδιά. Μπορεί να ξανά έρθει, δεν ξέρω εξήγησε ο νεαρός.

Μαρτυρίες για το έγκλημα
Σύμφωνα με φίλο του γιου, ο φερόμενος ως δράστης είναι «ο μικρότερος γιος της οικογένειας. Πριν κάποια χρόνια τον είχε πάρει η πρόνοια, ζούσε στο νέο Ηράκλειο σε ένα ίδρυμα. Δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας, απλά είχε πεθάνει ο πατέρας του, δεν μπορούσαν να τα βγάλουν πέρα, οπότε έκρινε η πρόνοια ότι παιδί πρέπει να πάει σε ίδρυμα».

Φώναζε βοήθεια - Η οικογενειακή τραγωδία πίσω από τη δολοφονία στο Αιγάλεω

Είχε σε κάποιες περιπτώσεις παραβατική συμπεριφορά. Αλλά η οικογένεια είχε περάσει πολλά. Ζούσαν σε συνθήκες εξαθλίωσης. Έπαιρναν ένα επίδομα, δεν τους βοηθούσε κανείς. Η μητέρα είχε σωματική αναπηρία. Ο μεγάλος γιος συντηρούσε την οικογένεια, σημείωσε.

Γείτονας της άτυχης γυναίκας δήλωσε πως βρισκόταν στο μπαλκόνι και άκουσε άκουσα τον πιτσιρικά να λέει σκότωσε τη μάνα ο Ανδρέας. Φώναζε βοήθεια. Τον ρώτησα που πήγε ο Ανδρέας και μου απάντησε ότι πήδηξε από το μπαλκόνι. Πήρα αμέσως την αστυνομία.

Ο γείτονας πρόσθεσε πως μένει στη γειτονιά εδώ και 20 χρόνια και ότι υπήρχαν συχνοί τσακωμοί.