Αποτροπιασμός για την κακοποίηση της 8χρονης στη Ρόδο: Ομολόγησε η θεία

Η σοκαριστική ανατροπή σύμφωνα με τα νέα στοιχεία και η εμπλοκή μίας γυναίκας.

Σοκάρει η υπόθεση της 8χρονης στη Ρόδο, η οποία – όπως αποκαλύφθηκε – δεν βιάστηκε αλλά κακοποιήθηκε από συγγενή της, η οποία ήθελε να βγάλει χρήματα από την οικογένεια της μικρής. Πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ αναφέρουν πως η θεία της 8χρονης για την οποία καταγγέλθηκε βιασμός πριν από μέρες, ομολόγησε στην αστυνομία ότι η ίδια ήταν υπεύθυνη για την ψευδή καταγγελία. Αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. 

Η θεία της μικρής, σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ Ν. Αιγαίου, έπεισε τη μητέρα της 8χρονης ότι το παιδί της κακοποιήθηκε και για να αποσιωπηθεί η υπόθεση, η μητέρα θα έπρεπε να καταβάλλει το ποσό των 200 ευρώ σε φίλη της. Η θεία φέρεται να ενέπλεξε στην υπόθεση και τον παππού της 8χρονης.

Τόσο ο ιατροδικαστής όσο και ο γυναικολόγος που εξέτασαν το παιδί απέκλεισαν το ενδεχόμενο του βιασμού. Σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατική η 8χρονη φαίνεται να υπέστη ρήξη του παρθενικού υμένα, χωρίς ωστόσο διείσδυση, από γυναίκα συγγενή που εκμεταλλεύθηκε μία λοίμωξη στα γεννητικά όργανα της μικρής, προκειμένου να εξασφαλίσει ευτελές οικονομικό αντάλλαγμα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα