Ατύχημα σε πίστα motocross στα Γιαννιτσά. Σε κρίσιμη κατάσταση οι δύο τραυματίες .Δύο συλλήψεις

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης οι δύο νεαροί που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του πέμπτου αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross στην πίστα των Γιαννιτσών.
Ο 16χρονος αναβάτης που έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας και έπεσε πάνω στην προστατευτική περίφραξη χτυπώντας σε μια μεταλλική κολώνα που έπεσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας 16χρονος και ένας 27χρονος συνελήφθη, όπως συνελήφθη και ο 60χρονος διοργανωτής.

Οι δύο τραυματίες ήταν υπάλληλοι τεχνικής υποστήριξης. Αρχικά, μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής, αλλά λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής τους μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Και οι δύο υποβλήθηκαν σε επέμβαση στο κεφάλι με την κατάσταση του 27χρονου να θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολη και οι επόμενες ώρες να είναι κρίσιμες για τη ζωή του.

Σημειώνεται ότι ο αγώνας διεκόπη και οι διοργανωτές ανακοίνωσαν την οριστική ακύρωσή του.

Το χρονικό του ατυχήματος
Σε ένα από τα άλματα της πίστας, αναβάτης έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του η οποία έπεσε πάνω στην προστατευτική περίφραξη. Εκεί χτύπησε πάνω σε μια μεταλλική κολώνα, η οποία έπεσε και προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό δυο ανθρώπων, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Όπως ήταν λογικό, ο αγώνας σταμάτησε ενώ οι τραυματίες διακομίστηκαν άμεσα στο νοσοκομείο. Μάλιστα, υπάρχουν αναφορές για αρκετά σοβαρά τραύματα στο κεφάλι των ανθρώπων που χτύπησαν από την πτώση της κολώνας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα