Βόλος: Η ενέδρα στο ασανσέρ γύρισε μπούμερανγκ στον ληστή

Βόλος: Η ενέδρα στο ασανσέρ γύρισε μπούμερανγκ στον ληστή

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στο κέντρο του Βόλου χθες το μεσημέρι (16-10-2021). Ένοικοι πολυκατοικίας ακινητοποίησαν επίδοξο ληστή, που επιτέθηκε σε 89χρονη Βολιώτισσα. Ο δράστης, ένας 38χρονος Έλληνας, συνελήφθη μέσα σε λίγη ώρα στον τόπο της ληστείας και οδηγήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας.

Όλα συνέβησαν γύρω στη 13:00, όταν ο 38χρονος είδε την ηλικιωμένη να κινείται πεζή στο κέντρο της πόλης και την έβαλε στο μάτι. Ο επίδοξος ληστής την ακολούθησε μέχρι την πολυκατοικία, όπου βρίσκεται το διαμέρισμά της και στη συνέχεια μπήκε μαζί της στο ασανσέρ. Για να μη γίνει αντιληπτό το σχέδιό του κατέβηκε νωρίτερα από το ασανσέρ και ανέβηκε τις σκάλες για να αιφνιδιάσει την ηλικιωμένη.

 Την ώρα που η ηλικιωμένη ετοιμαζόταν να μπει στο σπίτι της και ήταν αμέριμνη της άρπαξε την τσάντα σπρώχνοντάς τη, με αποτέλεσμα η γυναίκα να χάσει την ισορροπία της, να πέσει στο έδαφος και τρομοκρατημένη να φωνάζει για βοήθεια.

Οι φωνές της ακούστηκαν στα διαμερίσματα και ένοικοι έτρεξαν άμεσα για να τη βοηθήσουν. Βλέποντας την 89χρονη στο έδαφος και τον δράστη να τρέχει κατάλαβαν τι είχε συμβεί. Εξοργισμένοι για τον θρασύτατο ληστή που επιτέθηκε σε υπερήλικη γυναίκα, ορισμένοι κινήθηκαν να τον πιάσουν και σε λίγα λεπτά ο δράστης ακινητοποιούταν εντός της πολυκατοικίας. Σύμφωνα με την εφημερίδα Ταχυδρόμος του Βόλου, η σύλληψή του από τους αστυνομικούς ήταν στη συνέχεια θέμα χρόνου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα