Αναγκαστική προσγείωση ελικοπτέρου σε χωράφι στην Κοζάνη

Αναγκαστική προσγείωση ελικοπτέρου σε χωράφι στην Κοζάνη

Αναγκαστική προσγείωση ελικοπτέρου σε χωράφι στην Κοζάνη.

Λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι της Κυριακής, ένα… ιδιωτικό ελικόπτερο προσγειώθηκε ανάμεσα σε Κρόκο και Καρυδίτσα, κοντά στο κτίριο του Αναγκαστικού Συνεταιρισμού Κροκοπαραγωγών!

 Οι τρεις επιβάτες του, όλοι από την Ελβετία, είναι καλά στην υγεία τους και όλα δείχνουν πως η προσγείωση στο συγκεκριμένο σημείο έγινε επειδή τα αεροδρόμια Κοζάνης και Καστοριάς είναι…εκτός λειτουργίας!!!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, οι Ελβετοί ξεκίνησαν από τη Ρόδο με προορισμό την Κέρκυρα, όπου, όμως, λόγω του κακού καιρού, δεν κατάφεραν να προσγειωθούν και, έτσι ξεκίνησαν προς τη Θεσσαλονίκη, με συνέπεια να καταναλώσουν περισσότερα καύσιμα.

‘Ετσι, αποφάσισαν να προσγειωθούν στο συγκεκριμένο σημείο, κοντά στην Καρυδίτσα, όπου ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές, ενώ στο σημείο έφτασαν και κάτοικοι της περιοχής.

Οι επιβάτες, με τη συνδρομή του Κοζανίτη, ερασιτέχνη πιλότου Θέμη Μαγκλάρα, ήρθαν σε συνεννόηση με club αερολέσχης της Πτολεμαϊδας (υπάρχει ελικοδρόμιο), από την οποία και θα ανεφοδιαστούν με καύσιμα, για να πετάξουν προς Θεσσαλονίκη.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO