Καιρός – Σέρρες: Διαλύθηκε γέφυρα και αποκλείστηκαν χωριά – Έσπασε και βυθίστηκε στο ποτάμι

Καιρός – Σέρρες: Διαλύθηκε γέφυρα και αποκλείστηκαν χωριά – Έσπασε και βυθίστηκε στο ποτάμι

Η κακοκαιρία δοκιμάζει και τις Σέρρες, με την εικόνα που βλέπετε να συμπυκνώνει το μέγεθος των καταστροφών…

 
Προβλήματα στη γέφυρα του επαρχιακού δρόμου Βέργης – Τριανταφυλλιάς δημιούργησε η υπερχείλιση του Κουπατσιανού στον Δήμο Βισαλτίας στις Σέρρες. Οι έντονες βροχοπτώσεις στην περιοχή προκάλεσαν την υπερχείλιση του ποταμού δημιουργώντας μεγάλο πρόβλημα σε μέρος της γέφυρας από την μεριά της Τριανταφυλλιάς.

Είναι χαρακτηριστικές οι αεροφωτογραφίες που τράβηξε ο κάτοικος της Βέργης, Στέλιος Ρίζος οι οποίες αποτυπώνουν το μέγεθος της ζημιάς.

Σύμφωνα με το epilogestv.gr, με απόφαση του Δημάρχου Βισαλτίας, Αθανάσιου Μασλαρινού, απαγορεύτηκε η κυκλοφορία από το πρωί στις 09:00 του Σαββάτου 16 Οκτωβρίου για 48 ώρες στο οδικό δίκτυο Σησαμιάς – Βέργης, από την εκκλησία και μετά και Βέργης – Τριανταφυλλιάς, λόγω επικινδυνότητας.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών ο Αντιδήμαρχος Υποδομών, Θοδωρής Βαδικόλιας, είπε ότι χθες συνεργεία του Δήμου καθάρισαν περιοχές που αντιμετώπιζαν πρόβλημα ενώ λόγω ανόδου της στάθμης του νερού προχώρησαν προληπτικά στο κλείσιμο του επαρχιακού οδικού δικτύου Βέργης-Τριανταφυλλιάς,  της γέφυρας Καστανοχωρίου στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Καστανοχώρι – Άγιος Δημήτριος και του οδικού δικτύου Σησαμιάς – Βέργης και Βέργης – Τριανταφυλλιάς, λόγω επικινδυνότητας.

https://www.newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα