Τη φωνάζουμε βιτριόλι - Ψυχρό βλέμμα, δολοφονικό. Δείχνει τη σκληρότητά της

Τη φωνάζουμε βιτριόλι - Ψυχρό βλέμμα, δολοφονικό. Δείχνει τη σκληρότητά της

Δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει. Μας κοιτούσε με ψυχρό βλέμμα, δολοφονικό, μας υποτιμούσε, μας σνομπάριζε

Συγκρατούμενη της 36χρονης δραστής που έχει ομολογήσει την επίθεση με το βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου, αποκαλύπτει στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Mega, όλα όσα συμβαίνουν μέσα στις φυλακές της Θήβας.

 Η συγκρατούμενη της 36χρονης κατηγορούμενης, υποστηρίζει ότι έχει αλαζονική συμπεριφορά μέσα στη φυλακή, δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει και ακόμα και τα λόγια που αντάλλαξε με τον πατέρα της όταν η επίδειξη δείχνει τη σκληρότητά της.

Το παρατσούκλι της κατηγορούμενης στις φυλακές είναι… «το βιτριόλι» και ενοχλείται όταν ακούει, γιατί, σύμφωνα με τη μαρτυρία της 42χρονης, αρνείται να συνειδητοποιήσει το κακό που προκάλεσε. «Φυσικά και τη φωνάζουμε βιτριόλι. Πως αλλιώς να τη λέμε; Το καλό παιδί; Η άλλη η κοπέλα πεθαίνει κάθε μέρα κι αυτή λέει «τι έκανα για να είμαι εδώ μέσα» », λέει χαρακτηριστικά.

 «Έκανε ρίζα κάθε δύο εβδομάδες - Στη συνέχεια η εμφάνιση στο δικαστήριο»
Η εικόνα της δράσης στο δικαστήριο με την «άβαφη ρίζα», δεν είναι το αποτέλεσμα ενός ανθρώπου που έχει απαρνηθεί τη γυναικεία φιλαρέσκεια, σύμφωνα με τη 42χρονη, αλλά ένα μελετημένου σχεδίου για την εικόνα που δεν έπρεπε να έχει μπροστά στην Έδρα.

 «Την εμφάνιση που την προσέγγισε πάρα πολύ κι αυτή τη πλατίνα… τη ρίζα την έκανε κάθε δύο εβδομάδες. Και ομορφη. Κι έκανε και τα νύχια της και σε άλλες δύο που ήταν μαζί »υποστηρίζει.

Σύμφωνα με την Βάσω Αραμπατζή, η συμπεριφορά της 36χρονης είναι άκρως προκλητική και υπεροπτική. «Το φίδι είναι πιο θερμό. Αυτή είναι ψυχρή, της έλεγες καλημέρα και δε σου απαντούσε. 

Η συνάντηση με τον πατέρα της και τα ειρωνικά σχόλια της Έφης Κακαραντζούλα
Σύμφωνα με την πρώτη συγκριτική της, η 36χρονη δέχθηκε μόλις επισκεπτήριο από τον πατέρα της: «Κι ένα επισκεπτήριο μόνο είχε στη Θήβα, όσο ήμουν εγώ 10 μήνες. Ένα. Πρέπει να ήταν ο πατέρας της… είπε ότι “δεν έχουμε μάτια να αντικρίσουμε τον κόσμο” κι αυτή γυρνάει και λέει “βάλε γυαλιά”. Τόσο ειρωνική. Κι αλλιώς την δείχνουν. Είναι πολύ ψυχρή ».

Η 42χρονη πρώην κρατούμενη επιμένει πως η καθ 'ομολογία δράστης με το βιτριόλι, δεν έχει δείξει κανένα ίχνος μεταμέλειας και συνεχίζει να λειτουργεί και να κάνει εγκληματική της πράξης, να πετάξει το βιτριόλι στην Ιωάννα, δεν ήταν και κάτι το τραγικό.

«Δηλαδή απορούσες, τις κοιτούσες και αυτή έλεγε“ γιατί να είμαι εδώ πέρα, τότε θα έρθει το δικαστήριο ”… αυτή νόμιζε ότι θα φύγει. Δεν το συζητάει! Δηλαδή, αυτό που λέει, το υποστηρίζει κιόλας! » λέει η Βάσω Αραμπατζή.

Η 42χρονη όμως, αναφέρεται και σε ένα άλλο περιστατικό, το οποίο ήταν η αιτία, όπως λέει, η κατηγορούμενη να σταματήσει να εργάζεται πλέον στην υπηρεσία της φυλακής που μοιράζεται ρούχα στις κρατούμενες. «Κάνανε έρευνα και της βρήκανε πάνω από σορτσάκι κλεμμένο, έφαγε ποινή, έκλεψε από την κοινωνική υπηρεσία, νομίζει ότι κάποια είναι» ενισχύεται.

Οι δυσκολίες στον Κορυδαλλό
Τον τελευταίο μήνα, η 36χρονη έχει μεταφερθεί και κρατηθεί στις φυλακές του Κορυδαλλού, για να είναι εντός Αθηνών για τη δίκαιη. Όμως, σύμφωνα με τη μαρτυρία της Βάσως Αραμπατζή, ούτε και εκεί τα πράγματα είναι καλά για την κατηγορουμένη.

«Δεν της μιλάει κανένας, δεν την χωνεύουν. Έχει τηλεόραση και παρακολουθεί όλες τις εκπομπές. Την ενδιαφέρει τι λένε. Τη βρίζουν, δεν προαυλίζεται. Φοβάται. Και στη Θήβα την έβριζαν »λέει χαρακτηριστικά.

Η δίκαιη υπόθεση για την επίθεση με το βιτριόλι θα συνεχιστεί την ερχόμενη Πέμπτη με την αγροποίηση του εισαγγελέα, ενώ η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται ως το τέλος του μήνα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα