Ρόδος: Η ζωγραφιά μαρτυρά τα όσα περνούσε η μικρούλα - Παραπονιόταν ότι πονάει

Σοκ έχει προκαλέσει στη Ρόδο και σε όλο το πανελλήνιο η υπόθεση της 8χρονης που φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού.

Στο φως έρχονται νέα στοιχεία για το 8χρονο κοριτσάκι.

Σύμφωνα με το sputnik.gr μια ζωγραφιά του ανήλικου κοριτσιού, μαρτυρά τα όσα περνούσε η μικρούλα  

Η 8χρονη φαίνεται ότι δεν είχε ζωγραφίσει ένα κοριτσάκι το οποίο κλαίει δίπλα σε μια καρδιά.

Ίσως ένας τρόπος να στείλει ένα μήνυμα για το κακό που της συνέβη.

Σε ιατροδικαστική εξέταση έχουν υποβληθεί και τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας όμως μόνο η 8χρονη έχει μεταφερθεί σε δομή και έχει απαγορευθεί κάθε επαφή των συγγενών με την ανήλικη.

Σύμφωνα με τη γιαγιά της 8χρονης που μιλά στο LIVE News στο mega θα επαναληφθεί η ιατροδικαστική εξέταση.

«Ήταν χτυπημένο αλλά δεν είναι χαλασμένο. Ήμασταν όλη τη νύχτα στην αστυνομία μέσα, απλώς είναι χτυπημένο. Τώρα βεβαιώθηκαν ότι δεν είναι χαλασμένο το παιδί, είπε η γιαγιά της 8χρονης.

Η μητέρα της 8χρονης συνεχίζει να δηλώνει άγνοια για την κακοποίηση στην οποία φέρεται να υπέπεσε στην κόρη της.

Το παιδάκι που έχουν ψυχολογικά, να λείπει, να πάρει τηλέφωνο, να λείπει 7-8 μήνες από τη Ρόδο, 9 μήνες από τον Ρόδο. Συνέχεια γίνεται αυτό το πράγμα.

Παραπονιόταν έναν χρόνο ότι πονάει

Εδώ και έναν χρόνο παραπονιόταν η 8χρονη ότι πονάει, όπως ενισχύεται η μητέρα του κοριτσιού που φέρεται να έχει πέσει θύμα βιασμού, στη Ρόδο. Η υπόθεση έχει προκαλέσει νέο σοκ στην τοπική κοινωνία. Η επιμέλεια του κοριτσιού έχει αφαιρεθεί από τη μητέρα και η 8χρονη φιλοξενείται σε δομή, όπου παρακολουθούν παιδοψυχολόγοι. Την ίδια στιγμή, οι έρευνες της Αστυνομίας για την φρικτή υπόθεση συνεχίζονται.

Νόμιζα ότι ήταν της φαντασίας της
Ο σύντροφος της μητέρας της 8χρονης αρνείται σε μια εμπλοκή. Ότι είναι αθώος πιστεύει και η ίδια η μητέρα του κοριτσιού. Μιλώντας στο αστέρι και στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα η μητέρα του κοριτσιού αποκάλυψε ότι το παιδί παραπονιόταν ότι πονάει εδώ και περίπου έναν χρόνο. “Νόμιζα στην αρχή ότι ήταν της φαντασίας της… στην τελική δεν ήταν αυτό, ήταν κάτι άλλο”, αναφέρει αρχικά. «Πιστεύω ότι, όποιος έκανε στην 8χρονη, το έκανε γιατί δυσκολεύεται να εκφραστεί και ήταν πολύ κλειστό παιδί. Θέλω να λάμψει η αλήθεια, να ξαναπάρω στα χέρια το παιδί μου και να βρεθεί ο ένοχος και να τιμωρηθεί », τόνισε και υποστήριξε ότι ο σύντροφός της είναι αθώος.

 «Κατηγόρησαν κι εμένα. Όλα είναι ψέματα ”
Μιλώντας στην ίδια εκπομπή, ο σύντροφος της μητέρας είπε πως έμαθε γι 'αυτό που συνέβη στην 8χρονη πριν από μια εβδομάδα και ότι ανησύχησε. «Ανησυχία για το παιδί τώρα που είναι στον γιατρό, φοβάμαι, μακάρι να είναι όλα καλά. Κατηγόρησαν κι εμένα. Όλα είναι ψέματα. Εγώ δεν πρόκειται να ακουμπήσω κανένα παιδί. Κι αν δω να πειράζει κάποιος μεγάλος ένα παιδάκι, θα γίνει χαμός… ”, ισχυρίστηκε ο σύντροφος της μητέρας του. Όπως είπε, έχει ήδη καταθέσει στην αστυνομία.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα