Βιτριόλι: Απούσα η κατηγορούμενη σήμερα – Απολογείται την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου

Βιτριόλι: Απούσα η κατηγορούμενη σήμερα – Απολογείται την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου

Δεν έδωσε το παρών σήμερα στο δικαστήριο, η κατηγορούμενη για την επίθεση με το βιτριόλι στην  Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Σήμερα ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις. Μεταξύ άλλων κατέθεσαν οι φίλες της  Ιωάννας αλλά και δύο μάρτυρες υπεράσπισης της κατηγορούμενης.

Έχω συναντήσει ανθρώπους χωρίς χέρι, χωρίς πόδι, αλλά ποτέ άνθρωπο χωρίς πρόσωπο
Η δίκη θα συνεχιστεί την επόμενη Πέμπτη 14 Οκτωβρίου με την απολογία της κατηγορούμενης.

Όσον αφορά τους μάρτυρες υπεράσπισης, ήταν μια φίλη και μια ξαδέρφη της κατηγορούμενης.

Μάλιστα, όπως ανέφερε, η μια εκ των δύο, η κατηγορούμενη, σχολίαζε ως φρικτή την επίθεση με το βιτριόλι, πριν συλληφθεί.

Η κατάθεση της ξαδέλφης της κατηγορούμενης
«Μετά την επίθεση ήταν λίγο πιο στεναχωρημένη, πιο αφηρημένη, εγώ πίστευα ότι ήταν λόγω καραντίνας δεν μπορούσα να φανταστώ» κατέθεσε στο δικαστήριο η εξαδέλφη της κατηγορούμενης.

Όταν κλήθηκε από το πρόεδρο να απαντήσει αν είχε συζητήσει με την κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας εκείνη απάντησε θετικά. «Μου είπε "τι φρικτό αυτό που έχει συμβεί; Τι να είχε γίνει;". Μου είπε ότι δεν έπρεπε να γίνει» είπε και συμπλήρωσε «Παρόλο που τα γεγονότα μας έχουν φέρει σε τέτοιες καταστάσεις η Έφη δεν είναι τέτοιο παιδί. Οι γονείς της δεν είναι καθόλου καλά για αυτό δεν ήρθαν. Φοβούνται για πιθανή επίθεση. Δεν είχα ιδέα ότι την παρακολουθούσε 1,5 χρόνο πριν. Τα έμαθα όλα από τις ειδήσεις. Η κοινή γνώμη έχει δημιουργήσει μια γνώμη που δεν είναι λάθος αλλά δε φταίνε οι γονείς».

Πολιτική Αγωγή: Γιατί η οικογένεια της Έφης δεν ήρθε σε μια επικοινωνία με την οικογένεια της Ιωάννας να ζητήσει συγγνώμη;

Μάρτυρας: Δεν το γνωρίζω.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα