Δίκη για βιτριόλι: Ένταση κατά τη διάρκεια της εξέτασης του 40χρονου

Ένταση επικράτησε στο δικαστήριο που εκδικάζει την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου, όταν οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής ξεκίνησαν να εξετάζουν τον 40χρονο υποβάλλοντας ερωτήσεις για τις ερωτικές του επαφές με την κατηγορούμενη, όπως σε ποιους χώρους βρισκόντουσαν.

Η αντεξέταση από τον κ. Νικο Αλεξανδρή, εκ των νομικών παραστατών της Ιωάννας, προκάλεσε πολλές φορές την παρέμβαση του προέδρου, ο οποίος τον ανακάλεσε στην τάξη επισημαίνοντας ότι ο ρόλος του είναι να κάνει ερωτήσεις και όχι να επιτίθεται στο μάρτυρα. Λίγο πριν από την ολοκλήρωση της κατάθεσης του 40χρονου ο πρόεδρος είπε: «Κύριοι συνήγοροι εδώ γίνεται δίκη. Δεν λειτουργούμε με όρους τηλεόρασης».

 Στη συνέχεια ο έτερος δικηγόρος της Ιωάννας Αποστολος Λύτρας ζήτησε κατ’ αντιπαράσταση εξέταση του μάρτυρα με την κατηγορούμενη. με τον εισαγγελέα να απαντά ότι κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται:

Εισαγγελέας: Το δικαστήριο έχει διατηρήσει ένα επίπεδο. Δεν είναι ανάγκη υπεισερχόμαστε σε προσωπικές λεπτομέρειες. Καλώ όλους να μη διευρύνουν το κατηγορητήριο με θέματα που δεν μας αφορούν.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα