Θάνατος 11χρονου από αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι: Εντός των επόμενων μηνών η απόφαση για την αποζημίωση

Θάνατος 11χρονου από αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι: Εντός των επόμενων μηνών η απόφαση για την αποζημίωση

Εντός των επόμενων μηνών αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών σχετικά με την αποζημίωση της οικογένειας του 11χρονου Μαριου Σουλούκου, που έχασε πριν 4 χρόνια τη ζωή του από αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι.

Ο πατέρας και η μητέρα του παιδιού βρέθηκαν σήμερα στο Δικαστήριο όπου συζητήθηκε η υπόθεση, ζητώντας δια του πληρεξούσιου δικηγόρου τους Θεόδωρου Μαντά να απορριφθεί η έφεση του ελληνικού δημοσίου και να προσκομιστεί η απόφαση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους με την οποία οριακά κρίθηκε ότι δεν παραιτείται το δημόσιο της έφεσης. Υπενθυμίζεται ότι στο πρωτόδικο δικαστήριο επιδικάστηκε στην οικογένεια αποζημίωση ύψους περίπου 490.000 ευρώ.
«Το ελληνικό Δημόσιο επέλεξε δυστυχώς για μία ακόμη φορά να μη σταθεί δίπλα στους πολίτες του αλλά απέναντι τους. Έχουμε την πεποίθηση ότι η ελληνική δικαιοσύνη, θα πράξει αυτό που παρέλειψε να κάνει το ελληνικό Δημόσιο και θα επικυρώσει με απόφαση του διοικητικού εφετείου της σκέψης και τις παραδοχές του διοικητικού πρωτοδικείου και θα δικαιώσει την οικογένειά του μικρού Μάριου» δήλωσε ο κ.Μαντάς.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα