Ατύχημα με καρτ στην Πάτρα: Κερδίζει τη μάχη ο 6χρονος Φώτης. Μιλάει πλέον κανονικά

Ατύχημα με καρτ στην Πάτρα: Κερδίζει τη μάχη ο 6χρονος Φώτης. Μιλάει πλέον κανονικά

Κερδίζει μέρα με τη μέρα τη μάχη ο 6χρονος Φώτης, ο οποίος παρέμεινε για σχεδόν μία εβδομάδα στην εντατική νοσοκομείου στην Πάτρα, μετά το ατύχημα σε αγώνα καρτ.

Το παιδί που χτυπήθηκε από το καρτ στον αγώνα στην Πάτρα την προηγούμενη εβδομάδα πηγαίνει όλο και καλύτερα, δίνοντας έτσι μεγάλη χαρά στα μέλη της οικογένειάς του που αγωνιά.

Ο 6χρονος πλέον μιλά κανονικά και ανακτά όλο και περισσότερες δυνάμεις. Για σήμερα Τρίτη έχει προγραμματιστεί επίσκεψη ψυχολόγου στο δωμάτιο της ΜΕΘ έτσι ώστε να βοηθήσει το παιδί στην μετατραυματική του συμπεριφορά.  

Όσο μαθαίνουμε καλά πράγματα, κερδίζουμε μάχες
Ο πατέρας του 6χρονου Φώτη είναι συγκινημένος και πλέον ανακουφισμένος αφού μέσα σε λίγες ημέρες ο γιος του αποσωληνώθηκε με επιτυχία και κάθε ώρα που περνά δείχνει όλο και καλύτερα.

 
“Όσο μαθαίνουμε καλά πράγματα, κερδίζουμε μάχες. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, το υγειονομικό προσωπικό και τον γιατρό που παρακολουθεί τον Φώτη”, είπε ο πατέρας του παιδιού στο flamis.gr και περιέγραψε πως συνέβη το ατύχημα: “Βλέπαμε τον αγώνα, θέλαμε να περάσουμε καλά. Ξαφνικά είδαμε ένα καρτ από πάνω μας και από τότε τραβάμε τον Γολγοθά μας. Για να γίνει αυτό το πράγμα, η λογική μου λέει ότι δεν θα είχαν παρθεί τα κατάλληλα μέτρα.

Με το που έγινε, νόμιζα ότι το παιδί λιποθύμησε και το πήρα στα χέρια. Δεν είχα καταλάβει, μετά είδα ότι ήταν κάτι πιο σοβαρά κι άρχισα να πηγαίνω μηχανικά, να βρω κάπου βοήθεια… Εκείνη την ώρα έγινε συνωστισμός για να δουν τι έγινε ο οδηγός, δυσκολεύτηκα να περάσω”, ανέφερε ο πατέρας του μικρού.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα