Ληστεία στη Μητροπόλεως: Βίντεο ντοκουμέντο από την σύλληψη του δραπέτη

Ληστεία στη Μητροπόλεως: Βίντεο ντοκουμέντο από την σύλληψη του δραπέτη

Στα χέρια της Ασφάλειας βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο δραπέτης που λήστεψε την τράπεζα στην Μητροπόλεως και συνδέεται με τον αντιεξουσιαστικό χώρο. Η Αντιτρομοκρατική είχε στήσει ολόκληρη επιχείρηση, καθώς τον παρακολουθούσαν εδώ και 15 ημέρες, ενώ σήμερα το μεσημέρι συνελήφθη με βαρύ οπλισμό πάνω του.

Οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας συνέλαβαν τον άνδρα στη Λεωφόρο Κατεχάκη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για άτομο που κινείται στον αντιεξουσιαστικό χώρο, ενώ κατά τη σύλληψή του βρέθηκε να έχει καλάσνικοφ και άλλο βαρύ οπλισμό.

Όπως ανέφεραν οι αστυνομικοί, ο δραπέτης διέμενε σε φθηνά ξενοδοχεία για να μην έχει σταθερό σημείο διαμονής, ωστόσο το χαρακτηριστικό τατουάζ που έφερε ο ληστής με το καλάσνικοφ ήταν αυτό που βοήθησε την Ασφάλεια στον εντοπισμό του.

 

Η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ
Συνελήφθη μεσημβρινές ώρες σήμερα, Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021, στην Αττική, από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, 33χρονος ημεδαπός δραπέτης, ο οποίος εξέτιε πολυετή ποινή φυλάκισης (46 ετών και 5 μηνών) για διακεκριμένη ληστεία κατά συναυτουργία με πυροβόλο όπλο, διακεκριμένη αντίσταση από πρόσωπο που οπλοφορεί, απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, διακεκριμένη οπλοκατοχή από κοινού, παράνομη κατοχή όπλων και πυρομαχικών.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω την 02-08-2021, παραβίασε τους όρους χορήγησης τακτικής πενθήμερης άδειας απουσίας από κατάστημα κράτησης, και αναζητούταν.

Κατά τη σύλληψη, στην κατοχή του βρέθηκε πολεμικό τυφέκιο (καλάσνικοφ) και δύο πιστόλια, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του, στη διάπραξη πρόσφατων ένοπλων ληστειών σε υποκαταστήματα τραπεζών.

Με την ολοκλήρωση των ερευνών, θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα